28 Φεβ 2021

Γ. Παπασταμόπουλος: "Nιώθω ανησυχία γι αυτό που έρχεται ντυμένο με τον μανδύα της νομιμότητας και της "τάξης"



Θέλοντας να σχολιάσει όλα αυτά που συμβαίνουν με την υπόθεση Κουφοντίνα ο πρώην συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπασταμόπουλος έγραψε τα εξής: 

"Νιώθω ένα μίγμα ανησυχίας, αλλα και αηδίας μέσα μου. Ανησυχία για αυτό που έρχεται ντυμένο με τον μανδύα της "νομιμότητας και της "τάξης".

Κεϋνσιανή οικονομική πολιτική διαρκείας


Χαράλαμπος Γκότσης

Το σενάριο επαναλαμβάνεται κάθε φορά που η οικονομία βρίσκεται σε κρίση. Το ίδιο ανασύρθηκε και τώρα για να εφαρμοστεί και στη νέα οικονομική κρίση που μας προέκυψε, ως αποτέλεσμα των μέτρων περιορισμού...

Κοινό μέτωπο Νίκα - Καμπόσου στο θέμα των χυμοποιείων



Σε πλήρη ταύτιση με την θέση και στάση του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου στο θέμα των χυμοποιείων αλλά και στις ενέργειες που ο δήμος έχει ακολουθήσει  είναι οι σημερινές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Άγγελος Τσέκερης: Επισημάνσεις


O εσωτερικός διάλογος είναι πλούτος για τα κόμματα

Αριστεία - ξεαριστεία πάντως, μόλις δουν τα ζόρια, όλοι στον Κούγια καταλήγουν

Μην είστε αθώοι, ρε. Δεν καταλάβατε ότι μέσω...

Κορωνοϊός: Δυο θετικά κρούσματα σήμερα από τους δειγματοληπτικούς έλεγχους στο Σοφικό


 Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα  τα test covid 19 στο χώρο του ΚΑΠΗ Σοφικού. Ελέγχθηκαν 92 άτομα και τα θετικά δείγματα ήταν 2. Σύμφωνα με τον..

Στα 1.269 τα νέα κρούσματα - "Βράζουν" Κορινθία και Αργολίδα

 


Σε σύνολο 26.330 τεστ - Άλλοι 36 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο - Στους 6.504 συνολικά οι θάνατοι από τις επιπλοκές της Covid-19 στην Ελλάδα - Εντείνεται η πίεση στα νοσοκομεία - Στους 391 οι διασωληνωμένοι  Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν άλλα 1.269..

Τι μας έμαθε η πανδημία


Κώστας Δουζίνας

Ο Μακρόν, που απολογήθηκε για την εγκατάλειψη του συστήματος υγείας δεν έγινε ξαφνικά σοσιαλιστής, ούτε ο Τζόνσον που εθνικοποίησε σιδηροδρόμους και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ο Μητσοτάκης υιοθέτησε τα πιο μίζερα και ανεπαρκή μέτρα υποστήριξης των εργαζομένων. Το έκανε με μισή καρδιά όμως απολογούμενος στους...

Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου- Δευτέρα 1 Μαρτίου


«Αν η μέριμνά μας για τη ζωή είναι συνέπεια της αγάπης μας προς αυτήν, ως δώρο του Θεού και στάδιο ηθικής τελειώσεως και θεώσεως, η προσφορά αίματος, προκειμένου να σώσουμε ζωές συνανθρώπων μας, που κινδυνεύουν, αποτελεί ύψιστο αγαθό έργο, αληθινά θεάρεστο και πραγματικά ευπρόσδεκτο στα μάτια του Θεού. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι στάση φιλανθρωπίας.

Βλ. Τσιώτος: «Στενοί ορίζοντες » ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!


Ο ρόλος μιας αντιπολίτευσης η οποία προσδοκά να φιλοτεχνήσει μια αξιόπιστη και υπεύθυνη εικόνα συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο του τόπου, απαιτεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Να ελέγχει τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, να κρίνει τα αποτελέσματα του έργου της, αλλά και να στηρίζει τις σωστές αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, προτείνοντας παράλληλα έργα και..

Προς κατάργηση οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις – Τι θα γίνει με τον έλεγχο ΟΤΑ και τους εργαζόμενους


Μπορεί η κυβέρνηση, για δικούς της λόγους (βλ. εκλογές), να βιάζεται να ψηφίσει τον νέο εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση και όχι,όπως επιθυμούν οι αιρετοί, την ανακατανομή αρμοδιοτήτων ανάμεσα στο κράτος και τους ΟΤΑ, ωστόσο,η πίεση δημάρχων και..

Έντονη σεισμική δραστηριότητα στον Κορινθιακό – 1.500 σεισμοί σε δύο μήνες


 Έντονη σεισμική δραστηριότητα καταγράφεται το τελευταίο δίμηνο στο δυτικό Κορινθιακό με τον Γεράσιμο Χουλιάρα να αναφέρει πως έχουν καταγραφεί 1.500 δονήσεις.

Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του..

«Πράσινες Αποστολές - Green Missions» - Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα!


 Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωση
ς, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - Green Missions». Ο χρήστης ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης..

Δραματική έκκληση του πρ. του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας: "H κλινική Covid-19 είναι οριακά πλήρης!Μεγάλη προσοχή σε όλους!"


Mια δήλωση με ιδιαίτερη σημασία έκανε χθες βράδυ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χρυσοβαλάντης Μέλλος, σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κορινθία αυτόν το καιρό:

"Τις τελευταίες ημέρες, στο Γ.Ν. Κορίνθου, εξετάζουμε περισσότερα..

Μαξίμου: Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να ζητεί παραβίαση του νόμου


Σκληρή απάντηση στο αίτημα Τσίπρα για αλλαγή στάσης της κυβέρνησης έναντι του καταδικασμένου για δολοφονίες της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα έδωσε με ανακοίνωσή του αργά το βράδυ του Σαββάτου το Μέγαρο Μαξίμου.

Έκκληση Τσίπρα σε κυβέρνηση για Κουφοντίνα: Η Δημοκρατία έχει νόμους, δεν εκδικείται


Με ανάρτηση του στο Facebook o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση, να σώσει τη ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα, που κρέμεται από μια κλωστή.

Στη ανάρτηση του σημειώνει τα εξής:

Να μην υπάρξει νεκρός κρατούμενος απεργός πείνας...


Το ΜέΡΑ 25 σε ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι συμμετείχε στην σημερινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, για το αυτονόητο, όπως αναφέρει, σε μια Δημοκρατία, διακύβευμα: «να μην... υπάρξει νεκρός κρατούμενος απεργός πείνας».