5 Οκτ 2012

H Μέρκελ φταίει...!


Δήμος Θερμαϊκού - Θεσσαλονίκη: Το δημόσιο "κάνει έργα" ασφαλτόστρωσης και... μεγαλουργεί!!!

Κόβουν συντάξεις του ΟΓΑ για να πείσουν την Τρόικα


Την ώρα που η κυβέρνηση δεν δείχνει αποφασιστικότητα να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να «ξεσκονίσει» τις λίστες φοροφυγάδων, να πατάξει το λαθρεμπόριο και να μειώσει τις τιμές στην κατανάλωση , δείχνει πρόθυμη να βάλει βαθύτερα το μαχαίρι στις συντάξεις του ΟΓΑ...

Χατζηνικολάου: Στη λίστα Λαγκάρντ γνωστός πολιτικός και μιντιάρχης


«Η απάντηση του γιατί η λίστα Λαγκάρντ «κουκουλώθηκε» από τις ελληνικές κυβερνήσεις και τις αρμόδιες υπηρεσίες, υπάρχει μέσα στην ίδια τη λίστα» είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της Real News, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην περίφημη...

Σενάρια συγχώνευσης Εθνικής - Eurobank με «προίκα» το ΤΤ


Εν μέσω φημών, για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ Εθνικής Τράπεζας και Eurobank για το ενδεχόμενο συγχώνευσής τους, οι μετοχές των δυο τραπεζών τέθηκαν σε αναστολή διαπραγμάτευσης από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ιαπωνία: Πληρώνουν για να κοιμηθούν με αγνώστους


Ποια είναι η νέα παράξενη συνήθεια των Ιαπώνων που κάνει θραύση στο Τόκιο.

Το Soineya είναι το πρώτο cuddle-shop στον κόσμο. Κοινώς, ένα μέρος όπου μπορεί να πάει κανείς και πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό, να κοιμηθεί κυριολεκτικά στο ίδιο κρεββάτι με αγνώστους.

ΠΑΣΟΚ: Σε ένα πακέτο η επιμήκυνση, το «κούρεμα» και τα μέτρα


Την απόφασή του να διεκδικήσει το ΠΑΣΟΚ μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τους εταίρους και όχι να περιοριστεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για τα νέα μέτρα, περιέγραψε χθες, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ άρχισε την ομιλία του χωρίς...

Κίτρινη κάρτα στην Έλλη Στάη και… αποβολή από το δελτίο της ΝΕΤ


Η Έλλη Στάη, όπως όλες τις βραδιές Champions League, έτσι και χθες, δεν εκφώνησε το δελτίο της ΝΕΤ. Μόνο που αυτή τη φορά, η απόφαση δεν ήταν δική της, αλλά του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου...

Απορρίφθηκε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά


Απορρίφθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ως «ανεφάρμοστη λόγω υπερβολικού κόστους και ως πρόχειρη, με το σκεπτικό ότι δεν λαμβάνει υπόψη όλες τις περιπτώσεις»
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς προανήγγειλε, πως η κυβέρνηση θα καταθέσει το επόμενο διάστημα σχέδιο νόμου για...

Διακανονισμός του ΙΚΑ προς γνωστό εκπαιδευτικό όμιλο ως το... 2404


Το θέμα του διακανονισμού …4.700 δόσεων, με τελευταία εκείνην του Μαρτίου 2404 (!!!) (δηλαδή, σε τέσσερις αιώνες!), που έκανε το ΙΚΑ σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο, έθεσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Γ. Κυρίτσης στην Βουλή, προσκομίζοντας και τον σχετικό πίνακα όπου καταγράφονται οι δόσεις και η χρονολογία.

11 εθνικά μνημεία του κόσμου φωτίστηκαν… ροζ!


Στις αρχές Οκτωβρίου, σε διάφορες μητροπόλεις του κόσμου, διάσημα εθνικά μνημεία φωτίστηκαν σε έντονο ροζ χρώμα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έναρξη του μήνα δράσης υπέρ της ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την συγκεκριμένη ασθένεια όλο τον Οκτώβριο.

Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής


Απαγχονισμένος στο γκαράζ του σπιτιού του στο Βόλο βρέθηκε ο 57χρονος, πρώην βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, Λεωνίδας Τζανής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον Λεωνίδα Τζανή  εντόπισε στο γκαράζ η γυναίκα του Μαρία...

«A Very European Break Up»: Η κωμωδία για την ελληνική κρίση


Παναγιώτης Παναγόπουλος
Όταν η ελληνική οικονομική κρίση φτάνει στο YouTube ως κωμωδία μικρού μήκους βρετανικής παραγωγής με περίπου 130.000 θεατές μέσα σε μία εβδομάδα, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα...