20 Μαΐ 2014

Απάντηση Νανόπουλου: "Τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη"


Την περασμένη Παρασκευή υπήρξε ένα οξύτατο πρόβλημα υγείας εκατοντάδων συμπολιτών μας, που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο ή ζήτησαν εξωτερική ιατρική βοήθεια με έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Το γεγονός ότι τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Κορίνθου κατακλύστηκαν από ασθενείς με κρούσματα γαστρεντερίτιδας είναι μια πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αυτή....

«Κανένα πρόβλημα με το νερό της Κορίνθου απάντησε το ΚΕΕΛΠΝΟ» - Α. Πνευματικός: «Η γαστρεντερίτιδα ήταν ψέμα του Νανόπουλου για να γίνει δήμαρχος»


Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, μετά από την γνωστή διαρροή φημών για κρούσματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας στην Κόρινθο, η ΔΕΥΑΚ και ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ζήτησαν την άμεση συνδρομή του υπουργείου υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ,για να ελεγχθεί ολόκληρο το δίκτυο ύδρευσης της Κορίνθου.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τις Ευρωεκλογές: Ποιες θέσεις αλλάζουν χέρια και πως εμπλέκεται το ΝΑΤΟ


Την ερχόμενη Κυριακή οι πολίτες της Ευρώπης αναμένεται να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν για τη νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κάτι που θα καθορίσει και το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ζοζέ Μπαρόζο στα ηνία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επτά δισ. ευρώ για τους νέους περιφερειάρχες -Τα κονδύλια που θα διαχειριστούν


Στους περιφερειάρχες επανέρχεται, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η διαχείριση των κοινοτικών πόρων. Ετσι, οι «νικητές» που θα προκύψουν από τις κάλπες για τις 13 περιφέρειες της χώρας θα διαχειριστούν απευθείας κονδύλια επτά δισ. ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ.

Οδυσσέας Βουδούρης: Ή με το μνημόνιο ή με την ελπίδα


Με την ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου αντίπαλος του Πέτρου Τατούλη στον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο συνδυασμός του, «Πελοπόννησος Πρώτα», με ανακοίνωση....

Εκπλήξεις στην σταυροδοσία των Περιφερειακών συμβούλων

Συγκεντρωτικά Νομού

Εγγεγραμμένοι: 141.173
Αποτελέσματα της 19/5/2014 [Ώρα 23:25:33]

Συνδυασμός :ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ
Τα αποτελέσματα αφορούν 317 ET επί συνόλου 319...