15 Σεπ 2013

Επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή στο Μελιγαλά (βίντεο) - Σκληρή δήλωση Τατούλη



Διαστάσεις σύρραξης λαμβάνει η αντιπαράθεση της Χρυσής Αυγής με τις πολιτικές δυνάμεις. Μετά την κόντρα με το ΚΚΕ με αφορμή την επίθεση κατά στελεχών του κομμουνιστικού κόμματος στο Πέραμα στελέχη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν κατά υποστηρικτών της Αριστεράς..

Πλήρης η απαξίωση των κοινοβουλευτικών θεσμών από τη ΝΔ (Βίντεο)


Πλήρης απαξίωση των κοινοβουλευτικών θεσμών σε ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013.
Με παρόντες μόνο 3-4 βουλευτές, ο προεδρεύων Κ. Βιρβιδάκης, βουλευτής της ΝΔ, απλώς αγνοεί τις...

Πέθαινε αλλά έκανε τα πάντα για να δει τις κόρες του νύφες. Και τις είδε!

Ο Φρεντ Έβανς ήταν αποφασισμένος να οδηγήσει τις δύο του κόρες, οι οποίες ετοιμάζονταν να...

Επιμένουν να βαπτίζουν το έλλειμμα πλεόνασμα


Του Κ. ΚΑΛΛΩΝΙΑΤΗ
Με αφορμή το θόρυβο που ξεσήκωσαν οι μεγάλες διαφορές αποτίμησης του πρωτογενούς αποτελέσματος του Κρατικού Προϋπολογισμού μεταξύ του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), η Τράπεζα της Ελλάδος προέβη στις ακόλουθες διευκρινίσεις:

Τσίπρας: Μαζί θα φύγουν Σαμαράς και Μνημόνιο. Θα επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν παράνομα


Κοκτέιλ θέσεων που εκκινούν από το τρίπτυχο «αναστολή πληρωμής τόκων, κούρεμα χρέους και επαναδιαπραγμάτευση» και εξικνούνται στην πιθανότητα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης, στην εθνικοποίηση των τραπεζών, στις διαρθρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο αλλά και τις επαναπροσλήψεις σε αυτό...

Δημοσκόπηση Κάπα Research -Τι δημάρχους θέλουμε ; Ποιο μήνυμα ελήφθη;


Συσχετισμοί που θα επηρεάσουν την κεντρική πολιτική σκηνή διαμορφώνονται στις τοπικές κοινωνίες εν όψει των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Μάιο του 2014.

Όπως καταγράφεται στα αποτελέσματα...

Το επικό ταξίδι δύο φίλων που παράτησαν δουλειές και σπίτια για να διασχίσουν 13 χώρες [βίντεο]


Πολλοί έχουν θελήσει να το πράξουν, λίγοι όμως είχαν την απαιτούμενη τόλμη και αποφασιστικότητα να μετουσιώσουν το όνειρο σε πραγματικότητα. Και πρόκειται πράγματι για όνειρο και μάλιστα το πλέον μεγαλεπήβολο, αν σκεφτεί κανείς ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων «φεύγει» από αυτή τη ζωή χωρίς να γνωρίσει..

Νέα σειρά γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την επιλογή των απεικονιζόμενων προσώπων


«Ε όχι και... γραμματόσημο (!) της Ελληνικής Δημοκρατίας ο τηλεπαρουσιαστής στη Γαλλία Νίκος Αλιάγας, τον οποίον στη χώρα μας γνωρίζουν σχεδόν μόνο μερικοί δημοσιογράφοι και ασχολούμενοι με τα μέσα ενημέρωσης. Καλός, χρυσός ο άνθρωπος, αλλά γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έπρεπε να τον κάνει γραμματόσημο;»

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου : "Πού πήγαν τα λεφτά;"- Παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα στα γραφεία του ΟΑΕΕ




 Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της Κορίνθου ενώνει την φωνή του και με τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου και την Δευτέρα το πρωί καλεί σε συγκέντρωση δοαμαρτυρίας και κατάθεση υπομνήματος  στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Κόρινθο...

Στην Καλαμάτα έφτασε ο Μεξικανός κροίσος του ασημιού με την 92μετρη θαλαμηγό του (βίντεο)


Στη χώρα μας κατέφτασε με την πολυτελή θαλαμηγό του «Mayan Queen IV» για διακοπές ο 32ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Μεξικανός κροίσος του ασημιού Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων εκείνων που έτυχε να βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Καλαμάτας.