24 Ιουλ 2021

Κορονοϊός: 2472 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα - 8 νεκροί και 133 διασωληνωμένοι-54 στην Κορινθία


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 2472. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 8 συμπολίτες μας. Στους 133 οι διασωληνωμένοι.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)..

Φωτιά στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας - Συναγερμός για εκκένωση του Ρυτού


Φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Άνω Αλμυρή Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή.


Μήνυμα από το 112

Η Πολιτική Προστασία, μέσω της υπηρεσίας 112, έστειλε μήνυμα για εκκένωση του οικισμού Ρυτό. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική..

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τρομερός ο Πετρούνιας -Πέρασε άνετα στον τελικό

 


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου του στο Τόκιο, αφού η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων τον στέλνει πανηγυρικά στον..

Κορωνοϊός: Έχασε την μάχη ένας 35χρονος από την Κόρινθο

 


Έχασε την μάχη για τη ζωή μετά από πολλές επιπλοκές με τον κορωνοϊό  ένας 35χρονος  από την Κόρινθο..  Ο άτυχος άνδρας χθες  το βράδυ πήγε στο  Νοσοκομείο Κορίνθου..

"Περιβάλλον ώρα μηδέν:Ποια η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια;

 


Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον ώρα μηδέν: Ποια η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια;» παρέστη ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης που διοργάνωσε η Περιφερειακή Παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος» και το Δίκτυο “Πράσινος Κόσμος”, την  Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021..

Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού με την επωνυμία «ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ Α.Ε.» για τους Δήμους Κορινθίων, Βέλου Βόχας και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων

 

Στην υπογραφή της συστατικής πράξης του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ  Α.Ε.» προχώρησαν χτες Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, οι Δήμαρχοι: Κορινθίων, Βέλου-Βόχας και Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Τα οφέλη από την σύμπραξη των τριων (3) όμορων Δήμων διαμέσου της λειτουργίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού είναι πολλαπλά και..