11 Ιαν 2016

Τι είναι ο 3D καπιταλισμός;

  
Γιώργος X. Παπασωτηρίου
Για πολλούς είναι η Τρίτη βιομηχανική επανάσταση. Είναι ο Ψηφιακός καπιταλισμός (digital capitalism) ή αλλιώς ο καπιταλισμός 3.0 ή 3D. 

Πρόκειται για έναν συνδυασμό του γνωστού οικονομικού μοντέλου με τις νέες τεχνολογίες όσον αφορά στη διακίνηση αγαθών, υπηρεσιών και κεφαλαίων στα πλαίσια μιας...

Ο μεγάλος αποχαιρετισμός του Μπάουι


Έμυ Ντούρου
Ο θρύλος της ροκ Ντέιβιντ Μπάουι πέθανε χτες Κυριακή, νικημένος από τον καρκίνο, δύο μέρες μετά τα 69α γενέθλιά του σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του. 

«Ο Ντέιβιντ Μπάουι πέθανε ήσυχα σήμερα έχοντας δίπλα του την...

ΠΩΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


Του ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ*
Η κυβέρνηση με την πρόταση της για το Ασφαλιστικό δεν «σφάζει» κυριολεκτικά μόνο όλες τις συντάξεις.
Η κυβέρνηση με την πρότασή της εξοντώνει και αφανίζει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες.

Μένουμε Βουλγαρία


Σάλος έχει ξεσπάσει στο προτεκτοράτο, μετά την αποκάλυψη πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε μέσω Βουλγαρίας, για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη, αν και αυτό δεν είναι παράνομο. 

Προφανώς, οι κάτοικοι του προτεκτοράτου δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα, πως χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις έφυγαν από την...

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Με τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη απεδείχθη για μια εισέτι φορά πως η πολιτική δεν είναι αριθμητική. Με βάση τους αριθμούς των ψήφων και τα ποσοστά που έλαβαν στον πρώτο γύρο το μεγάλο φαβορί για να εκλεγεί Πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης....

Τα πιο απίστευτα ατυχήματα

Ορισμένες φορές συμβαίνουν πράγματα, που έχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να συμβούν. Δείτε το βίντεο με μερικά από τα πιο απίστευτα ατυχήματα που έχουν συμβεί.