17 Φεβ 2016

Οσμή σκανδάλου στο ΤΑΙΠΕΔ


Του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ*
Ενα δαιδαλώδες δίκτυο τραπεζών και εταιρειών, οι οποίες λειτουργούν ταυτόχρονα σαν σύμβουλοι ιδιωτικοποιήσεων αλλά και σαν αγοραστές της δημόσιας περιουσίας, με τις ευλογίες και τη στήριξη της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, φέρνει στο φως έκθεση του διεθνούς κέντρου ερευνών Transnational Institute.

Νέα νάρκη από το ΔΝΤ: Ζητά πώληση όλων των κόκκινων δανείων


Nέα νάρκη στην αξιολόγηση βάζει το ΔΝΤ απαιτώντας, σύμφωνα με το Bloomberg, πλήρη απελευθέρωση στις πωλήσεις κόκκινων δανείων.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, παραμένουν οι διαφορές ανάμεσα στους ευρωπαίους δανειστές και το Ταμείο για το θέμα της ελάφρυσνης του...

“Αριστεροί” ικανοί για όλα!


Του Νίκου Μπογιόπουλου
    Οι άνθρωποι έχουν απασφαλίσει. Για τους κυβερνώντες μιλάμε. Ο ένας δηλώνει, ότι οι συμβασιούχοι κινητοποιούνται για να κάνουν σόου στις τηλεοράσεις και όχι γιατί είναι 5 και 7 μήνες απλήρωτοι.
    Ο άλλος ισχυρίζεται, ότι οι αγρότες που διαδηλώνουν είναι «επιχειρηματίες με πολλά κέρδη» και τους εμφανίζει σαν...

Σκαρφάλωσαν σε ουρανοξύστη 360 μέτρων για μια selfie [ΒΙΝΤΕΟ]

Η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά, αλλά και στην κορυφή ενός από τους πιο ψηλούς ουρανοξύστες της Γης. Τρεις ριψοκίνδυνοι Ρώσοι στην κορυφή του Shun Hing Square...

Νέα εφεύρεση Έλληνα επιστήμονα μετατρέπει το σανό σε ευρώ


Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη την Ελλάδα, μετά την αποκάλυψη πως, εκτός από την «πατέντα Ζωγράφου» (που μετατρέπει το νερό σε ηλεκτρική ενέργεια), υπάρχει και μια άλλη εφεύρεση από Έλληνα, η οποία θα λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ένας Έλληνας επιστήμονας, που μένει στη...

Μια πόλη χωρίς σκουπίδια!


Το Καμικάτσου της Ιαπωνίας μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι η μοναδική «πόλη μηδενικών αποβλήτων» στον κόσμο χάρη σε ένα εντυπωσιακό και υποδειγματικό πρόγραμμα διαχείρισης αποβλήτων. 
Εάν πιστεύετε, ότι η διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών στην πηγή είναι ταλαιπωρία, τότε θα πρέπει να θαυμάσετε...