14 Ιουλ 2016

Μας γονάτισαν οι Κούροι (Μέρος δεύτερο)- Γράφει η Τζένη Σουκαρά


Τατούλης είναι αυτός και εγώ στο έχω ξαναπεί...
Δεν θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο ή δεν έχει κανένα πρόβλημα να βάλει την κασσέτα την γνωστή και να σου πει τι έκανε εκείνος όταν εσύ ήσουν ακόμα πρόσκοπος.!

Όσοι δανείζουν το γερμανικό κράτος, το πληρώνουν!


ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΕΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ
 

Στην εποχή του Brexit, της κρίσης των ιταλικών τραπεζών και της μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας, οι αγορές μπορεί και να... πληρώνουν τη Γερμανία για να τη δανείσουν.

Ολα πάνε καλά, αναπλαισιώνονται



Του Στάθη
1. Πηγαίνει ο Υπουργός για την εκτέλεση των εντολών της Τρόικας εναντίον των γεωργών-κτηνοτρόφων-ψαράδων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, στη Λάρισα, για να μιλήσει στους αγρότες και αποδοκιμάζεται.

Είναι βέβαιον, ότι οι διαμαρτυρόμενοι γεωργοί ήταν μεταμφιεσμένα μέλη της ΛΑΕ.

Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός – Από την Παναρίτη στον Κοτζιά.


Του Χρήστου Λάσκου
Με αφορμή τις «εκμυστηρεύσεις» του Τζέημς Γκαλμπρέηθ αναφορικά με το σχέδιο Χ (ή, μήπως, Β;) βαρύς αχός ακούστηκε γι’ άλλη μια φορά αυτήν την εβδομάδα. 
Πράγμα απολύτως λογικό, βέβαια, αν σκεφτούμε, πως, ελλείψει οποιασδήποτε ουσιώδους (ή, έστω, ανούσιας)

Λαμπερά εγκαίνια στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου - Σημείο αναφοράς οι υπέροχοι Κούροι


«Διαπιστώνω κάθε ημέρα όλο και πιο έντονα, ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να θεωρηθεί χώρα -μουσείο. Η Ελλάδα Μουσείο. Το μουσείο Ελλάδα», υπογράμμισε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς, εγκαινιάζοντας δύο καινούργιες αίθουσες στο αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου, η μία εκ των οποίων περιλαμβάνει ως κυρίαρχο στοιχείο...

11.000 δολάρια για ένα τσαμπί σταφύλια!


Η ποικιλία Ruby Roman είναι μία από τις πλέον ακριβές στον κόσμο, αφού τα σταφύλια αυτά χρυσοπληρώνονται! 
Ένας οπωροπώλης από την Ιαπωνία κατέβαλε πρόσφατα το ποσό των 11.000 δολαρίων, για να αποκτήσει ένα μόνο τσαμπί ήτοι 370 δολάρια ανά ρώγα. Τα εν λόγω σταφύλια αποτελούν ένα σύμβολο θέσης στην Ιαπωνία, όπως συμβαίνει με τα σπάνια κρασιά στο δυτικό κόσμο.