7 Μαρ 2014

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Ντίνα Καλλιμάνη - Κοτσώνη για τον δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (βίντεο)


Την κάθοδό της στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ανακοίνωσε απόψε η Ντίνα Καλλιμένη Κοτσώνη.Στο μήνυμα της η κυρία Καλλιμάνη αναφέρει τα εξής:

"Φίλες και Φίλοι,

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκουν...

Η Greenpeace αποκαλεί τον Γιάννη Μανιάτη «υπουργό των μεταλλαγμένων»


Έκθετο αφήνει τον έλληνα υπουργό Περιβάλλοντος και προεδρεύοντα της ΕΕ, Γιάννη Μανιάτη, ο διευθυντής του ευρωπαϊκού γραφείου της Greenpeace, Jorgo Riss.
Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Μανιάτης σε άτυπη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους υποστήριξε ότι την πρότασή του για τα...

Ένα εκατομμύριο ευρώ η εγγύηση για τον Μιχάλη Καρχιμάκη – Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους


Χρηματική εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα είναι οι όροι που τέθηκαν στον πρώην υπουργό, Μιχάλη Καρχικάκη για να μην προφυλακιστεί μετά την πολύωρη απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή, Δημήτρη Φούκα.

Ληγμένα κρουασάν τρώνε στο ΚΕΝ Ναυπλίου οι στρατεύσιμοι


Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν με επιστολή τους προς το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων στρατεύσιμοι.

Στην επιστολή τους γράφουν:

«Είμαστε φαντάροι που περάσαμε ΣΠΕΝ...

Π. Νικολούλης: Στο στόχαστρο η Τράπεζα Πελοποννήσου για τα "θαλασσοδάνεια"

«Το μήνυμα δόθηκε: Κανείς δεν μπορεί να κλέβει και να κοιμάται ήσυχος» δήλωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρόεδρος της Αρχής κατά της νομιμοποίησης του μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης, παρουσιάζοντας ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, δύο εκθέσεις πεπραγμένων.

Έληξε η υπόθεση Βουδούρη, άρχισε η εκστρατεία


Μετά τη χθεσινή σύσκεψη με το περιφερειακό συντονιστικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, λήγει και επισήμως το σίριαλ με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου του κόμματος, Οδυσσέα Βουδούρη.