16 Ιουν 2016

Τελικά δεν παραιτήθηκαν

  
by To Skouliki Tom
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα η πολυαναμενόμενη συγκέντρωση των Παραιτηθίστας, αφού ο κόσμος ξεπέρασε άνετα σε προσέλευση αγώνα κέρλινγκ του Γ' τοπικού πρωταθλήματος Αρμενίτσας.

Οι παθιασμένοι Παραιτηθίστας είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται από νωρίς, για να...

Φορολογικοί παράδεισοι: τα νέα νησιά των θησαυρών και οι πειρατές κεφαλαιοκράτες


του Φοίβου Σταύρου Μακρίδη*

Μας είναι οικεία η εικόνα του παλιού πειρατή, που έχει συγκεντρωμένους τους θησαυρούς και τα λάφυρά του σε απομονωμένα νησιά, κρυμμένους σε σημεία που μόνο ο ίδιος γνωρίζει και θυμάται μέσω κωδικοποιημένων χαρτών. Η εικόνα του πειρα­τή κι οι θρύλοι γύρω από τη φιγούρα του εκπέμπουν μια γοητεία. Είναι αντισυμβατικός και ζει ελεύθερος, κυνηγημένος από όλες τις δυναστείες του κόσμου. Λεηλατεί πλού­σια εμπορεύματα και βασιλικά καράβια και καταφέρνει να συγκεντρώσει έναν αμύθητο πλούτο σε διάφορα «νησιά των θησαυρών».

Τι είναι η Δίκαιη Ανάπτυξη;


Του Στάθη
Δίκαιη ανάπτυξη είναι η μικροεργασία! Από την εποχή Σημίτη, όταν εμφανίσθηκε κατά πρώτον ο homo (τρόπος του λέγειν) απασχολήσιμος, φθάσαμε σήμερα, στην εποχή Τσίπρα, στον nano-εργαζόμενο, στον άνθρωπο μειωμένων αποδοχών και μειωμένων προσδοκιών.

Ακόμα δεν παραιτήθηκαν;

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Σύνταγμα η συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», αφού οι διαδηλωτές ήταν περισσότεροι από τα περιστέρια.

Οι εντιμότατοι φίλοι του Φίλη



   Γράφει η Σοφία  Τσέκου

Για ό,τι ντρέπεσαι το κρύβεις, για ό,τι φοβάσαι κρύβεσαι....
Κάπως έτσι, φαίνεται θα σκέφτηκαν  στο  ντόπιο ΣΥΡΙΖΑ και πρωτοστατούντων του Βουλευτή Τσόγκα και της.... γνωστής Βουλεύτριας υποδέχτηκαν τον υπουργό Παιδείας στα μουλωχτά και στα κρυφά...