13 Οκτ 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΔΕΔΕ ΣΕ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟ, ΠΕΤΡΙ ,ΓΑΛΑΤΑ,ΑΗΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ

       
 
Ικανοποιημένο το επιτελείο του Γιώργου Δέδε απο την   χθεσινή υποδοχή  στην περιοδεία του στον Ασπρόκαμπο, το Ψάρι, τον Γαλατά, τα Αηδόνια και το Πετρί.Κοινή  διαπίστωση ότι άνθρωποι που είχαν γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς και την πολιτική βρέθηκαν στο πλευρό του  για να ακούσουν  σταράτες αλήθειες. «Απορρίπτουμε απ’ τη ζωή μας την αδράνεια και την αδιαφορία», τόνισε χαρακτηριστικά.

                Στην παρέμβασή του, ο κ. Γεώργιος Δέδες αναφέρθηκε στον θεσμό του «Καλλικράτη» και μιλώντας με σκληρά λόγια, άσκησε δριμεία κριτική στην υπάρχουσα Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, την οποία χαρακτήρισε απούσα από πάσα μορφή δραστηριότητας στην περιοχή. Μέσα από διάλογο με τους πολίτες αναδείχτηκαν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του κάθε ενός δημοτικού διαμερίσματος ξεχωριστά αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
    
              Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Γεώργιος Δέδες προσδιόρισε την ταυτότητα του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης». Αναφερόμενος στην προγραμματική διακήρυξη του ανεξάρτητου συνδυασμού η οποία πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα, υπερθεμάτισε των δεσμεύσεων της «Νέας Πελοποννήσου» και του Πέτρου Τατούλη απέναντι στους πολίτες, της ανάπτυξης της περιοχής και της αναβάθμισης του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.