13 Οκτ 2010

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ /ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ



Κλειστή θα παραμείνει η εθνική οδός Αθηνών -Κορίνθου .Θα κατεδαφιστεί η παλιά γέφυρα της Πάχης και έτσι θα γίνονται αναγκαστικές παρεμβάσεις ή θα κλείνει ο δρόμος από το μεσημέρι ως αύριο το πρωί


Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 15:00 σήμερα έως τις 07:00 αύριο το πρωί .Θα υπάρξουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις οι οποίες  θα κλιμακωθούν μέχρι την απαγόρευση της κυκλοφορίας  στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή των Μεγάρων, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μεγάρων και Κινέττας.

Συγκεκριμένα:

- Από 13:00 έως 14:30, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

- Από τις 14:30 έως περίπου τις 18:00, θα γίνει ολικός αποκλεισμός. Η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων. Στο διάστημα αυτό, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα στο Πανόραμα.

- Από τις 18:00 περίπου έως τις 07:00 το επόμενο πρωί, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

- Καθόλη τη διάρκεια των εργασιών, από τη 13:00 της Τετάρτης έως 07:00 το πρωί της Πέμπτης, η κάθετη οδός Πάχης-Μεγάρων, που διέρχεται από τη νέα γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Πάχης, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτήριες οδούς.