11 Οκτ 2010

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…

Dalida s comment s


Το καλό παράδειγμα δίνει στους… πολίτες – ψηφοφόρους ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες. Άφησε το ι.χ και πήρε το ποδήλατο του δήμου Κορινθίων! Ξέρετε αυτά που τοποθετήθηκαν στην Κύπρου στο δικαστικό μέγαρο για να εξυπηρετούν τους πολίτες στην κίνησή τους στο κέντρο. Ο κύριος Δέδες λοιπόν πήγε στο Γιάννη που έχει αναλάβει την όλη διαδικασία , πήρε το ποδήλατό του και… κάπως έτσι συνέχισε τον προεκλογικό του αγώνα , κάνοντας παράλληλα και γυμναστική!



Ναι κύριε Μελέτη μου έχετε δίκιο ότι προσπαθείτε και όλοι το αναγνωρίζουν. Όμως πολλοί είναι οι πολίτες που δεν γνωρίζουν τον αριθμό που πρέπει να καλούν για νμα έρχεται η υπηρεσία και να παίρνει τα βαριά και ογκώδη αντικείμενα. Κάποια stand  στην πόλη ενημερωτικά δεν θα ήταν κακή κίνηση!


Έχουν την εντύπωση κάποιοι που κατέχουν θέσεις εδώ στο νομό πως δεν υπάρχει ανώτερο όργανό από αυτούς για ν απευθυνθεί ο πολίτης;;;; ναι – ναι με αυτό το πλευρό να κοιμηθείτε…

Κακός χαμός με το νερό. Πολιτική ύδατος, το πουλάνε και το αγοράζουν, το τάζουν, το υπόσχονται… για πολλά κυβικά σας λέω!



Ε ρε βόμβα που αναμένεται να σκάσει στην Κίνηση Πολιτών… κι αυτό  γιατί; Γιατί κάποιοι θεωρούν πως ξεχνάμε ή πως υπάρχουν καταγεγραμμένες οι απόψεις τους λόγου χάρη 2 χρόνια πριν… οσονούπω! και όχι από μένα η βόμβα!