11 Οκτ 2010

Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ


Στο νέο κλειστό Γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων, που εγκαινιάσθηκε πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γιώργου Γκιώνη με τους αθλητικούς συλλόγους των Αγίων Θεοδώρων. Μαζί με τον κ. Γ. Γκιώνη ήταν οι αντιδήμαρχοι των Αγίων Θεοδώρων και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Διοικητικά Συμβούλια του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, του Αθλητικού Συλλόγου καλαθοσφαίρισης ΤΗΡΩΝ Αγίων Θεοδώρων, του Συλλόγου πετοσφαίρισης – αντισφαίρισης ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Αγίων Θεοδώρων ΛΕΜΑΘ και του Πανκορινθιακού Αθλητικού Συλλόγου καράτε ΘΗΣΕΑΣ.
Ο κ. Γ. Γκιώνης δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει (οικονομικά, οργανωτικά κ.λπ.) τους αθλητικούς συλλόγους και τον αθλητισμό γενικότερα, όπως έχει κάνει ως Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας. Μίλησε για τις προοπτικές ανάπτυξης του αθλητισμού στο νέο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με βάση τις υποδομές και τους αγώνες που διοργανώνονται, ενώ υπογράμμισε το ρόλο που παίζει ο αθλητισμός στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.
Ο κ. Γ. Γκιώνης αναφέρθηκε στις υποδομές που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας, όπως είναι το κολυμβητήριο Λουτρακίου, νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ισθμίας και το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Περαχώρα που θα ανακατασκευάσει ο Δήμο. Υπενθύμισε ότι στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεόδωρους θα διεξαχθεί το Ράλι Ακρόπολις, που αποτελεί μία αθλητική διοργάνωση που το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει σε τουριστικό γεγονός.
Από την πλευρά τους οι αθλητικοί σύλλογοι των Αγίων Θεοδώρων αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν ενίσχυση των αθλητικών υποδομών.


(Σε ηλεκτρονική μορφή σας στέλνουμε φωτογραφία από την συνάντηση)



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ