11 Οκτ 2010

Ο ΤΑΪΓΚΕΡ ΓΟΥΝΤΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ



Μετά από πέντε χρόνια ο Τάιγκερ Γουντς έχασε την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάστασης στο γκολφ. Ο 34χρονος κορυφαίος αθλητής ύστερα από 279 εβδομάδες συνεχούς παραμονής στην κορυφή, υποσκελίστηκε από τον Βρετανό Λι Γουέστγουντ.

Το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός γκόλφερ επηρεάστηκε από τις προσωπικές του περιπέτειες και τη διάλυση του γάμου του λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων, με αποτέλεσμα η απόδοσή του στους αγώνες να υποχωρήσει σε χαμηλότερα της αξίας του επίπεδα.

Ο 34χρονος Γουντς θεωρείται ως ο πλουσιότερος αθλητής του κόσμου, καθώς μόνο μέσα στο 2010 έχει εισπράξει από τις νίκες του στα τουρνουά και διαφημιστικά δικαιώματα περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 14 επαγγελματικά τουρνουά, 71 αγώνες της κατηγορίας PGA και στην παρούσα φάση είναι ο μοναδικός εν ενεργεία αθλητής που έχει κερδίσει τόσα πολλά τρόπαια.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο ο Αμερικανός αθλητής απείχε από τους αγώνες, καθώς όπως είχε δηλώσει ήθελε να βάλει σε τάξη την προσωπική του ζωή. Ο Γουντς έγινε πρωτοσέλιδο στον ευρωπαϊκό και αμερικανικό Τύπο, καθώς κατά τη διάρκεια του γάμου είχε περισσότερες από 12 εξωσυζυγικές περιπέτειες.

ΠΗΓΗ: enet.gr