8 Οκτ 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει "κάρτα διαγραφής" στον Κοντονή- Απαράδεκτα τα όσα λέει, εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα

 


"Απαράδεκτες" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή για τη Χρυσή Αυγή και τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολιάζει ότι εξυπηρετούν "εχθρικά" πολιτικά συμφέροντα.

Οι αναφορές κάνουν σαφές ότι ο Σταύρος Κοντονης είναι πλέον παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ και αν προβλέπονταν διαγραφές στο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης θα είχε ήδη διαγραφεί. Γεγονός που δεν αποκλείεται, αλλά θα πρέπει η απόφαση να ληφθεί από την κομματική οργάνωση βάσης του Σταύρου Κοντονή και μετά να πάει στα κεντρικά.

"Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά για τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία", αναφέρει χαρακτηριστικά σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο Σταύρος Κοντονής καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές που έκανε στον Ποινικό Κώδικα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έτσι "πέφτουν στα μαλακά" τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Ετσι τουλάχιστον ερμήνευσε την δήλωσή του η Νέα Δημοκρατία.