6 Μαΐ 2011

Αίτηση αναβολή της διαδικασίας των Play off λόγω οικονομικών δυσκολιών


Αίτηση αναβολή της διαδικασίας των Play off μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων της Α2 για την άνοδο στην Α1 έκανε το τμήμα μας την προηγούμενη εβδομάδα. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η ομάδα της Πτολεμαΐδας.Ο κύριος λόγος που επέλεξε η ομάδα του Ποσειδώνα  να κινηθεί προς αυτή τη κατεύθυνση..
είναι ότι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους χορηγούς μας είναι, ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και επίπονη για όλους.
Οπότε τα συμπεράσματα και τα δεδομένα (ταμειακά ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ) μέχρι τώρα μας οδήγησαν να επιλέξουμε να προτείνουμε προς την επιτροπή διεξαγωγής του πρωταθλήματος της ΟΧΕ να αναβληθούν οι αγώνες των play off και να ανέβουν οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της κανονικής βαθμολογικής περιόδου.

Η διαδικασία αυτή δεν είναι αρεστή σε κανέναν, όμως είναι αναγκαία αφού τα περισσότερα παιδιά κατά την γνώμη μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσαν να υποστηρίξουν σε απόλυτο βαθμό τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που θα απαιτούσε μια άνοδος την δεδομένη στιγμή για την ομάδα μας.

Είναι τιμή για την ομάδα μας που αγωνίστηκε και κατέλαβε για μια ακόμη φορά την Τρίτη θέση στην βαθμολογία της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η προσπάθεια και οι θυσίες των παιδιών απέναντι στην ομάδα όλη την χρονιά είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς από εμάς.
Όμως και η στάση του σωματείου απέναντι στις υποχρεώσεις του επίσης είναι στο ακέραιο προς όλους.

Και επειδή ζούμε στην κοινωνία μας και θέλουμε καθαρούς λογαριασμούς με όλους και θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια επιλέξαμε αυτή την δύσκολη απόφαση ώστε να ζητήσουμε από την επιτροπή πρωταθλήματος να αναβληθεί η διαδικασία της ανόδου.
Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε αρεστοί με την επιλογή μας αυτή αλλά σίγουρα δεν θα δημιουργήσουμε και αιμορραγία στον σύλλογό μας την επόμενη χρονιά ούτε θα καλλιεργήσουμε συνθήκες διάλυσης.

Το μέλλον είναι υπέρ μας. Οι υποδομές και οι αθλητές που υπάρχουν στην ομάδα μας, μας δίνουν την ελπίδα για την συνέχεια.
Ο προγραμματισμός και η συνέχεια έχει συζητηθεί με τους αθλητές μας και θα τηρηθεί πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί από όλους.

Οι συνθήκες ανόδου εφόσον υπάρξουν προϋποθέσεις πιστεύουμε ότι μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε με τις κατάλληλες ενισχύσεις.
Ο σχεδιασμός δεν γίνεται από εμάς αλλά από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. Οι προοπτικές είναι πολλές και αρκετά δημιουργικές. Εμείς είμαστε σήμερα στην θέση της διαχείρισης. Και οι λάθος επιλογές μας θα επιβαρύνουν το τμήμα και το σωματείο.Είναι μια βαριά ευθύνη απέναντι στο σωματείο, στην Διοίκηση αλλά και στους ίδιους μας τους εαυτούς.
Και είναι κάτι που δεν θα το κάναμε ποτέ μας και μετά να ζητάμε από άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Μας γνωρίζεται, μας ξέρετε και σας κοιτάμε στα μάτια.
Ως τμήμα είμαστε μέρος της κοινωνία μας. Εσείς μας στηρίζετε και εσείς μας χαρίζετε την δύναμη για να συνεχίζουμε.

Και την εμπιστοσύνη αυτή δεν θέλουμε να την προδώσουμε ποτέ.

Τα ξανά τονίζουμε. Ήταν μια δύσκολη επιλογή που κάναμε και μας έχει προβληματίσει αρκετά.
Όμως θα ήταν καλύτερο να σας λέγαμε .. δεν ξέραμε δεν γνωρίζαμε;
Είμαστε μια οικογένεια και το πιστεύουμε μέσα από την καρδιά μας.
Και σας θέλουμε όλους στο πλευρό των αθλητών.

Ευχαριστούμε την ΟΧΕ και την επιτροπή πρωταθλήματος για την κατανόηση του αιτήματος μας.
Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για την φετινή χρονιά.
Ευχαριστούμε όλους τους συμπαίκτες μας για την αγωνιστικότητα τους.
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας για την τόσο σημαντική υποστήριξή τους
Ευχαριστούμε τους παίκτες μας ΔΗΜΟΣΙΩΣ για τις θυσίες τους και την προσφορά τους.

Οι παίκτες μας που αξίζουν το χειροκρότημά σας :

Τέρματοφύλακες: Σακελλαρίου Σταύρος, Γιογκαράκης Χρήστος, Παλαιολόγος Αλέξανδρος
Αριστερό Εξτρέμ: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, Ρουμελιώτης Αλέξανδρος
Δεξιό Εξτρέμ: Χατζηκωσταντίνου Νίκος, Αικατερίνης Γρηγόρης
Αριστερό Ιντερ: Βλάνταν Βουγιάνοβιτς, Γκίκας Μηνάς
Play Maker: Παπαδόπουλος Πέτρος, Κατούντας Γιάννης
Δεξί Ιντερ : Τούρκια Γιώργος, Μπένας Χρήστος
Πίβοτ: Πιερράκος Παναγιώτης, Μουτσάϊ Γιούρκεν
Το αύριο και το μεθαύριο: Ακριτίδης Σωτήρης, Σπύρος Δημητρίου, Μπάμπης Φάνης, Σγουρός Αλέξανδρος, Παλαιολόγος Παναγιώτης, Παλαιολόγος Ιάσωνας, Αλέξης Μέλης, Χατζηκωσταντίνου Νάσος.

Η θέση της ομοσπονδίας.
ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ


Με έγγραφα που απέστειλαν στην ΟΧΕ ο Ποσειδών Λουτρακίου και ο Αρίων Πτολεμαΐδας πρότειναν τη μη διεξαγωγή των αγώνων play off για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών.

Στην συνέχεια και κατόπιν έγγραφης συναίνεσης των σωματείων ΓΑΣ Κιλκίς και Άρη Νικαίας και μετά από έγκριση της ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε., αποφασίστηκε πως οι προγραμματισμένοι αγώνες της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για την οριστική κατάταξη στις θέσεις 1 έως 4 δεν θα διεξαχθούν.


Ως εκ τούτου οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1,2,3,4 στην τελική κατάταξη βάσει του βαθμολογικού πίνακα μετά το πέρας της Α΄ Φάσης του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα το Κιλκίς και ο Άρης Νίκαιας που είχαν καταλάβει τις δύο πρώτες θέσεις της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών κατηγορίας εξασφαλίζουν την άνοδό τους στην Α1 εθνική κατηγορία.