7 Οκτ 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Κώστας Γιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι ολοφάνερο και απεδείχθη πλέον πανηγυρικά ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Αλέκος Πνευματικός διαισθάνεται τη λαϊκή αποδοκιμασία και έχει αποδυθεί σε απελπισμένη προσπάθεια να ανατρέψει το ρεύμα υπέρ του Συνδυασμού μας.

Έτσι χρησιμοποιεί τον κυβερνητικό και τον κρατικό μηχανισμό που επιδίδεται σε ανούσιες και χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις, για έργα που δεν προλαβαίνει και δε μπορούν να γίνουν λόγω οικονομικής αδυναμίας, για διορισμούς
που δε μπορεί να γίνουν αφού επιχειρήσεις κλείνουν και για παροχές που δεν πρόκειται να δοθούν αφού ο προϋπολογισμός του 2011 προβλέπει νέους δυσβάστακτους φόρους και νέες περικοπές των μισθών και των συντάξεων.

Κορυφαίο κρούσμα είναι η μετατροπή του Δημοτικού μηχανισμού σε προεκλογικό εργαλείο του απερχόμενου Δημάρχου.

Έτσι ασφαλτοστρώνονται δρόμοι για λόγους ψηφοθηρίας και εντελώς πρόχειρα, εργαζόμενοι προσλαμβάνονται μέχρι τις εκλογές χωρίς να είναι βέβαιη η πληρωμή τους, τα τηλέφωνα του Δήμου χρησιμοποιούνται για την προεκλογική κινητοποίηση του απερχόμενου Δημάρχου και ο τίτλος της περιφέρειας (κρατικής μονάδος) και του Δήμου χρησιμοποιείται για να περιβάλλει με το κύρος του τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του, για τον καθαρισμό του οποίου χρησιμοποιεί προσωπικό του Δήμου.

Οι Δημότες μας και οι Συμπολίτες μας έχουν αντιληφθεί τον κατήφορο, έχουν απαυδήσει με την άκρατη υποσχεσιολογία και είναι βέβαιο ότι ανάλογα θα τοποθετηθούν.Θυμίζω ότι η ταύτιση του προσώπου με τους θεσμούς συνηθίζεται στα αυταρχικά καθεστώ

τα και δεν αρμόζει στις δημοτικές αρχές που είναι προσωρινά διαχειριστές και για μία τετραετία των προσδοκιών των Συνδημοτών μας.

Προσωπικά δεν φιλοδοξώ να μετατραπώ σε «πρώτο πολίτη της χώρας!!!» αλλά σε ακούραστο εργάτη και προσωρινό διαχειριστή των προσδοκιών των Συμπολιτών μας.