7 Οκτ 2010

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανέβασε τους τόνους κατά της ΝΔ, στο πεδίο της αντιπαράθεσης για την οικονομία, ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου. Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα το πρωί , τόνισε ότι «ο λαός πληρώνει τα εγκλήματα της ΝΔ», η οποία ακόμη και τώρα υποστηρίζει πως η κυβέρνηση έπρεπε να συνεχίσει το «παιχνίδι της κουτοπονηριάς», κοροϊδεύοντας τους εταίρους της χώρας.
Η Eurostat ακόμη ανακαλύπτει τις αμαρτίες της ΝΔ, σημείωσε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι παρά τις διορθώσεις στα στοιχεία του ελλείμματος και του χρέους, δεν θα ληφθούν νέα μέτρα.

Όσον αφορά στο εσωκομματικό μέτωπο, ο Γ.Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της εξεταστικής για την οικονομία και το χρονικό πλαίσιό της, δίνοντας απάντηση στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Σημίτη, λέγοντας πως «ευθύνες δεν έχουν εκείνοι που έβαλαν την Ελλάδα στο Ευρώ, αλλά εκείνοι που με εγκληματικές πράξεις κόντεψαν να την βγάλουν».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο της κοινοβουλευτικής ομάδας και της στάση της απέναντι στα δύσκολα και έκανε λόγο για «στάση ιστορικής σημασίας». Ζήτησε, δε, συστράτευση τόσο εν όψει εκλογών, όσο και για τη συνέχιση του έργου της κυβέρνησης.


Newsroom ΔΟΛ