7 Οκτ 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ-Ο κ. Γιώτης κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια»



Φωτογραφία VASVAL
Ο κ. Γιώτης κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Ακόμα περιμένουν οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι των εκλογών του 2006 να διοριστούν στο Καζίνο Λουτρακίου και στην Motor Oil. Και οι στρατιές των εξαπατημένων μεγαλώνουν γιατί η ίδια πρακτική από την πλευρά του εφαρμόζεται και σε αυτές τις εκλογές.
Ενώ ξέρει ότι οι ανωτέρω επιχειρήσεις δεν διορίζουν ούτε ένα άτομο, υπόσχεται διορισμούς και στέλνει αθρόα ανέργους για αιτήσεις και δήθεν συνεντεύξεις για διορισμούς.

Θα πρέπει να γνωρίζει ότι το να παίζεις με τον πόνο των ανέργων και το δικαίωμα στην εργασία, είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε έναν νέο άνθρωπο, παίζοντας με τα όνειρά του. Πολύ σύντομα όλη αυτή η πρακτική, που είναι από μέρους μας καταδικαστέα, θα γυρίσει εις βάρος του.
Όσον αφορά τις δήθεν υποσχέσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για έργα, είναι ευκαιρία να τον ενημερώσουμε έστω και δημόσια (γιατί 4 χρόνια στην κυριολεξία, δεν ήρθε να ενημερωθεί για κανένα θέμα) ότι όλα τα έργα τα οποία εκτελούνται αυτή την στιγμή είναι ενταγμένα στον προϋπολογισμό και στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και θα λύσουν μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών μας, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους.
Αυτή η δυνατότητα της εκτέλεσης μεγάλων και μικρών έργων την έχει ο πανίσχυρος οικονομικά Δήμος Κορινθίων, γιατί φρόντισε από νωρίς αυτή η Δημοτική Αρχή να τον νοικοκυρέψει σεβόμενος και το τελευταίο ευρώ των δημοτών.
Αυτό θα πράξει και στο μέλλον, ανεξάρτητα αν θα συνεχίσει ο κ. Γιώτης, όπως και στο παρελθόν, να μην έχει καταθέσει ούτε μια πρόταση έργου στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την κατάρτιση των τεχνικών προγραμμάτων του Δήμου.
Οι δρόμοι που σήμερα ασφαλτοστρώνονται, οι πλατείες που σήμερα κατασκευάζονται, οι παιδικές χαρές, τα πεζοδρόμια, οι ηλεκτροφωτισμοί, τα δίκτυα αποχετεύσεων, τα δίκτυα υδρεύσεως και πολλά άλλα έργα, έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, θα ολοκληρωθούν και αυτό είναι που αποσυσπειρώνει εκλογικά την παράταξη του κ. Γιώτη.
Όσον αφορά την υπόσχεση του κ. Γιώτη ότι θα μετατραπεί σε έναν ακούραστο εργάτη των συμπολιτών μας, εμείς του ευχόμαστε να μετατραπεί στο μέλλον και να ασκήσει επιτέλους με επιτυχία τα καθήκοντά του ως μέλος της μειοψηφίας.
Μάλλον αυτό το δελτίο τύπου, δείχνει τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει ο κ. Γιώτης βλέποντας ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή ικανοποιεί όλα τα αιτήματα τα οποία κατατέθηκαν ή κατατίθενται επίσημα στον Δήμο, τα οποία αντιμετωπίζει και ικανοποιεί χωρίς διακρίσεις, σεβόμενη τους δημότες όπως έχει άλλωστε υποχρέωση.
Η απάντηση δεν αργεί, η νίκη του συνδυασμού «ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα είναι μεγάλη, ο δε κ. Γιώτης θα πρέπει από τώρα να σκεφτεί την μελλοντική του πορεία, η οποία κατά την άποψή μας θα είναι εκτός Δήμου και δεν θα έχουμε κανένα λόγο από τώρα να μην του ευχηθούμε, καλή επιτυχία στους στόχους που θα βάλει μετά τις εκλογές.