7 Οκτ 2010

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ




 Dalida s comment s


Να πιώ ή να μην πιώ νερό; Ποιος λέει άραγε αλήθεια και ποιος την μισή; Ποιος νοιάζεται για την δημόσια υγεία περισσότερο και άραγε έχει βαθμίδα αυτό; Θέλει ο δήμαρχος να δηλητηριάσει την πόλη και οι άλλοι να την σώσουν; Και εντάξει τις πηγές τις είδαμε… κάνε και μια ανάλυση  από αυτό που  φτάνει στη βρύση του σπιτιού σου εσύ που μιλάς για τη δημόσια υγεία, και αν η ανάλυση βγάλει μικρόβια κτλ τότε δείξτη μας!


Ορίστε και τα έγγραφα και υα αποδεικτικά για τη συναυλία του Ρουβά. Και οι απαντήσεις και τα συμφωνητικά και όλα. Και αναρωτιέμαι , γιατί καλοί μου άνθρωποι δεν κάνετε έρευνα πρώτα;;;;; Πρόεδρε  σ ευχαριστώ για την αναγνώριση! Είχα πράγματι κουραστεί!



Πέφτει ο καφές στην Κόρινθο ας συνεχίσουμε! Κάποιοι τον είχαν 2,80 λες και τον έπινα στις Βερσαλλίες. Έπεσε όμως και γι αυτό… αυξήθηκε κι η κίνηση… άντε να βελτιώσουμε και το σέρβις και κάτι θα γίνει!


Έβαλε πλώρη για την περιφερειακή αγορά Λεχαίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος. Στοχεύει σ ένα μόνιμο εκθεσιακό χώρο  και αυτός είναι η περιφερειακή αγορά, πριν βέβαια όλα αυτά  η ΑτΕ παραχωρηθεί σε κάποιον ιδιώτη…εμπρός πρόεδρε μπας και την θέση της χωματερής λάβει η ανάπτυξη



Γιατί δήμαρχε μου; Τη ηττοπάθεια ήταν αυτή; Δεν τα είχες σιγουρέψει πριν ν ανακοινώσεις; Δυστυχώς διεφάνη αδυναμία από την κίνηση της απόσυρσης σου… αν είχε γίνει προ ανακοίνωσης θα ήτα εντελώς διαφορετικός ο απόηχος… όλα είναι εν τέλει θέμα timing και δεν το πέτυχες… δες το θετικά όμως! Τα κανάλια βγάζουν το δήμαρχο στα οθόνες και άρα κανένα θέμα. Λειψυδρία  αυτό το μήνα , όλοι είναι υποψήφιοι τα παιξαν οι συνάδελφοι!


Και καλά πες πως άντε να το υποστείς το γεγονός ότι γινόταν αποκομιδή απορριμμάτων στην Κολοκοτρώνη έξω από το δικαστικό μέγαρο στις 11 τα πρωί της Τετάρτης . το ότι κάποιος είχε παρκάρει μπροστά στους κάδους και οι υπάλληλοι του δήμου προσπαθούσαν ν αδειάσουν όχι έναν και 2 αλλά 4 κάδους πάνω και δίπλα από το ι.χ  έ όσο να ναι έκανε τα νεύρα κρόσια!



Μαζεύει ο Γιώργος χρήμα , μαζεύει και ο δήμος Κορίνθου , να μην αυξήσει το απόθεμα; Για την δημοτική αστυνομία λέω η οποία κόβει κλήσεις αβέρτα και τι κλήσεις. Από 80 ευρώ παρακαλώ! Δυο μέρες δουλειά σαν να λέμε! Και εντάξει η κλήση πες, παράνομος ήσουν . μέσα όμως σε μισή ώρα να σου έχουν βάλει 2 κλήσεις γιατί έτυχε να περάσουν δυο δημοτικοί αστυνομικοί έ δήμαρχε μου παραπάει! 160 ευρώ δεν βγαίνουν έτσι εύκολα