4 Νοε 2010

Η κίνηση πολιτών προσμετράται ως μια ανεξάρτητη παράταξη


 Αίτημα της Κίνησης Πολιτών προς το υπουργείο Εσωτερικών
Αγαπητές Κυρίες
Αγαπητοί Κύριοι

 Προς αποφυγή παρερμηνειών και λανθασμένων αναφορών και εκτιμήσεων διευκρινίζουμε ότι η δημοτική παράταξη Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων με έδρα την Κόρινθο , είναι μια ανεξάρτητη δημοτική παράταξη με πλούσια δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια.
Η Κίνηση Πολιτών συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο τον Χαράλαμπο Κασίμη , καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου των Αθηνών.
Η Κίνηση Πολιτών τιμά τα κόμματα ως θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δημοκρατίας , αλλά δεν ζήτησε, ,ούτε πρόκειται να ζητήσει το χρίσμα ή τη συνεργασία πολιτικών κομμάτων. Αυτό είναι ενάντια στο κείμενο αρχών που συνυπογράφουν τα μέλη της. Κατά συνέπεια η σύνδεση της Κίνησης Πολιτών του Δήμου Κορινθίων με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα την ημέρα των εκλογών θα είναι ατυχής.
Παρακαλούμε θερμά να αποδώσετε στην Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων το διακριτικό σήμα και χρώμα μιας ανεξάρτητης παράταξης. Σε ενάντια περίπτωση θα λάβουμε όλα τα νομικά μέτρα για να προστατέψουμε την ανεξαρτησία της παράταξης μας.

Με τιμή,
Από το Γραφείο Τύπου της Κίνησης Πολιτών του Δήμου Κορινθίων
Μαρία Φουριώτη