4 Νοε 2010

Νίκος Μπούρας : Με αποφασιστικότητα διεκδικεί τη δημαρχία






Ο Νίκος Μπούρας, πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος, με το ολοκληρωμένο πρόγραμμά του και τον ξεκάθαρο λόγο του, φαίνεται ότι κατορθώνει μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει το ρεύμα των ψηφοφόρων του.

            Η δύσκολη οικονομική συγκυρία και η απογοήτευση του κόσμου από τα δύο μεγάλα κόμματα έχει στρέψει τους πολίτες προς τους ανεξάρτητους υποψηφίους. Κανένας, εκτός των σκληροπυρηνικών οπαδών των κομμάτων, δεν επιθυμεί να χρωματίσει με την ψήφο του το χάρτη της χώρας.
            Ο Νίκος Μπούρας όμως, εκτός από πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος, είναι ένας άξιος αρχιτέκτονας και ένας έντιμος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, τον οποίο με ενθουσιασμό εμπιστεύονται οι πολίτες του δήμου Βέλου–Βόχας. Έχει την πείρα και τη γνώση να οργανώσει τον δήμο σαν ιδιωτική εταιρία σύμφωνα με τις επιταγές του Καλλικράτη.
Έχει όραμα και πάθος.
Θέλει και μπορεί να κάνει το νέο δήμο Βέλου-Βόχας υπόδειγμα οργάνωσης και ανάπτυξης. Θέλει και μπορεί να πάει τον τόπο του μπροστά. Γι’ αυτό καλεί τους πολίτες του δήμου να μην υποκύψουν στις παροχολογίες των κομματικών υποψηφίων, να μην μπουν σε ψεύτικα διλλήματα, να μην παρασυρθούν από τοπικιστικές κορώνες και να μην φοβηθούν τους εκβιασμούς. Τους καλεί να επιλέξουν με ανοιχτή ματιά τους ανθρώπους που έχουν όραμα αξία και ήθος. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά ο Νίκος Μπούρας απευθύνεται σε “ώτα ακουόντων”.