4 Νοε 2010

Για να λέμε αλήθειες! Είναι φορές θα πρέπει να υποκλινόμαστε στα μεγάλα έργα.


Η αλήθεια είναι ότι το Υδροθεραπευτήριο στο Λουτράκι ,μπορεί να αμφισβητήθηκε απο την μειοψηφία ,αλλά είναι ένα έργο για το οποίο η δημοτική αρχή Γκιώνη αισθάνεται υπερήφανη. Αν θέλουμε να μιλάμε για έργα σημαντικά αυτής της τετραετίας σε κάθε δήμο ,δεν είναι δυνατόν να μην ομολογήσουμε και να μην εντάξουμε  το Υδροθεραπευτήριο ως σημείο αναφοράς για το Λουτράκι
. Η ανοιχτή πισινα έγινε πόλος έλξης για τους νέους και τόπος σηνάντησης για όλες τις ηλικίες ..Το spaεπιλεχθηκε αναμεσα σε 300 επιχειρησεις απο το κέντρο ανανεώσιμων πηγών ενεργειας για να λειτουργεί με ηλιακή ενεργεια ..Δεν είναι λίγο αυτό που κατάφερε ο Γκιώνης ..Ίσα ίσα είναι πολύ μεγάλο!Γι αυτό και δεν αμφισβητείται τώρα προεκλογικά.Τι να πεις όταν κατάφερε ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας να είναι ο πρώτος δήμος στην χώρα μας που πραγματοποιεί επένδυση σύμφωνα με το νεο νόμο και ο μόνος που πήρε αναγνώριση του ιαματικού φυσικού πόρου απο τον ΕΟΤ; Γι αυτό στο τέλος και οι αντιπαλοι έσιώπησαν για το Υδροθεραπευτηριο. Γιατί απλούστατα ,είναι ένα πολύ μεγάλο έργο αναπτυξιακό!Κι αυτές τις αλήθειες θα πρέπει να τις δεχόμαστε.


Η αλήθεια είναι πως μεγάλο έργο είναι και το κολυμβητήριο που ολοκληρώνεται στο τέλος του 2010  Εργο Ολυμπιακών προδιαγραφών ,με δυο πισίνες που θα μπορούν που θα μπορούν να φιλοξενουν διεθνεις αγώνες. Και για το κολυμβητήριο ειπώθηκαν πολλά. Ερωτήματα για το κοστος του έργου,γιατί δεν μπήκαν πλακάκια στις πισινες κι έγιναν ανοξείδωτες.Η αλήθεια είναι ότι οι ανοξείδωτες μεταλλικές πισίνες επιλέχθηκαν ,ως τελευταία τεχνολογια αλλά και λόγω σεισμικότητας.