4 Νοε 2010

Αισιοδοξια στο επιτελειο του Χρηστου Ζαχαρια




Δυναμική και αέρα νίκης απέπνεε η περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρήστου Ζαχαριά και των στελεχών του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» Σικυωνίων - Στυμφαλίας -Φενεού, την Τετάρτη 3/11 στις συνοικίες Κανελλοπούλου, Τραγάνας και τα Δ.Δ. Σικυώνας (Βασιλικό) και Μουλκίου, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού του και συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών.

Ο Χρήστος Ζαχαριάς άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των συνδημοτών του και επεσήμανε για μια ακόμη φορά, ότι στις πρώτες προτεραιότητές του θα είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
«Έχουμε την οργάνωση, το σχέδιο και την θέληση να πετύχουμε στις προκλήσεις του Καλλικράτη και να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην πρόοδο και την ανάπτυξη» τόνισε στην ομιλία του ο Χρήστος Ζαχαριάς, ενώ δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα προσφέρουν ουσιαστικό έργο, με υπευθυνότητα και συνέπεια .
Αξιοσημείωτο είναι ότι το θετικό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα», επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα μηνύματα που λαμβάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος στην καθημερινή επαφή του με τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου.


Αύριο Παρασκευή 5/11 και ώρα 20:30 ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» θα πραγματοποιήσει την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ του, στην πλατεία Πλουμιστού στο Κιάτο.