16 Νοε 2011

Εκτός ΚΟ της ΝΔ ο Π. Καμμένος


Η ΝΔ έθεσε εκτός της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας τον βουλευτή Πάνο Καμμένο, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα στη Βουλή ψήφισε "οχι" στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Πριν από την ψηφοφορία, ο...
πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, είχε προειδοποιήσει, ότι όποιος βουλευτής του κόμματος δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.
Ανοιχτό είχε αφήσει το ενδεχόμενο διαγραφής του Πάνου Καμμένου και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην περίπτωση που ο βουλευτής επιμείνει στην καταψήφιση της νέας κυβέρνησης.
"Θέλω να σημειώσω ότι τα οργανωμένα σύνολα, όπως είναι οι κοινοβουλευτικές ομάδες, λειτουργούν με κανόνες. Και στους κανόνες αυτούς δείχνουμε όλοι σεβασμό και πειθαρχία. Πάντως δεν θέλω να πω τίποτα, πριν ο κ. Καμμένος καθορίσει την στάση του με την ψήφο του στην Βουλή", είπε.

Σύμφωνα με πηγές της λεωφόρου Συγγρού, από τη διατύπωση της ανακοίνωσης του κόμματος για την διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή προκύπτει, ότι ο κ. Καμένος παραμένει μέλος της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr