1 Οκτ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ .ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ


Πραγματοποιήθηκε προχθες το βράδυ, στο Ξενοδοχείο «ΑΛΚΥΩΝ» Βραχατίου με απόλυτη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, η συγκέντρωση που αφορούσε στην ανακοίνωση συμμετοχής στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου του ανεξάρτητου συνδυασμού του Δήμου Βέλου – Βόχας με επικεφαλής τον κον Αννίβα Παπακυριάκου.

          Κατά την συγκέντρωση αυτή αναφέρθηκε επιγραμματικά στους άξονες του προγράμματος του οι οποίοι αναλυτικά θα εξειδικευτούν στο πρόγραμμα που εκπονείται από ομάδα συνεργατών με βάση τις προτάσεις των φορέων και των πολιτών.

          Επίσης αναφέρθηκε στις υπηρεσίες που θα οργανωθούν στο Νέο Δήμο προκειμένου να εξυπηρετηθεί η καθημερινότητα του πολίτη.

          Κάλεσε όλους τους πολίτες σε στράτευση προκειμένου ο Νέος Δήμος να περάσει σε Νέα Εποχή Προόδου και Ανάπτυξης μέσα στα πλαίσια του Σχεδίου «Καλλικράτης».

          Με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκε στην Διαφάνεια και στη Λογοδοσία που θα πρέπει να επικρατήσει στον Νέο Δήμο, στην Εξυγίανση και στο Εξορθολογισμό των Οικονομικών, πράγματα απολύτως απαραίτητα λόγω της οικονομικής κρίσης και των περικοπών της κρατικής επιχορήγησης στους Δήμους.

          Τέλος, εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητα ότι οι συμπολίτες θα αναθέσουν στον συνδυασμό του το πέρασμα στην Νέα Εποχή.

 Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος



ΑΝΝΙΒΑΣ Ι. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ