10 Νοε 2011

Νέα πολιτική κίνηση από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ


Στη σύνθεση  μιας νέας πολτικής κίνησης, με στόχο τη συνεργασία «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου» αναμένεται να προχωρήσουν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται για τον ανεξάρτητο...
βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, τους καθηγητές Αλέξη Μητρόπουλο, Νότη Μαριά και Νίκο Κοτζιά καθώς και τους Νίνα Κασιμάτη και Αντώνη Κοτσακά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες βουλευτής του ΠαΣοΚ και αποχώρησε, καθώς αντιτάχθηκε στα μέτρα του μνημονίου, ενώ οι κκ. Μητρόπουλος και Μαριάς συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. 
Η κυρία Νίνα Κασιμάτη και ο κ. Αντ. Κοτσακάς  ήταν μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ. Ο κ. Ν. Κοτζιάς ήταν παλαιότερα στενός συνεργάτης του κ. Γ. Παπανδρέου.

Το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως αναφέρει «Το Βήμα», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη της νέας υπό σύσταση πολιτικής κίνησης, όπου εκτός από τα μέλη του προεδρείου μίλησαν και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και η 14σέλιδη διακήρυξη.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr