12 Σεπ 2011

Ενα μισθό δίνουν στο δημόσιο οι ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Από έναν μηνιαίο μισθό θα καταβάλουν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υπέρ της προσπάθειας για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας.
Ανταποκρινόμενοι στις αποφάσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σχετικά με την περικοπή ενός μισθού σε όλους τους αιρετούς...
οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή τους, σημειώνουν:

"Σε μια από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες περιόδους για την Ελλάδα οφείλουμε όλοι μας να συμμετέχουμε στις θυσίες του ελληνικού λαού για τη διάσωση της χώρας κάνοντας πράξη τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη. Στη βάση των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου είναι αυτονόητο ότι όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές θα πρέπει να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό, οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να καταβάλουν από έναν μηνιαίο μισθό".

Ανάλογη ήταν και η ανακοίνωση των ευρωβουλευτών της ΝΔ, λίγο νωρίτερα, με την οποία γνωστοποιούσαν την πρόθεσή τους να καταβάλλουν άμεσα έναν μηνιαίο μισθό στο ταμείο του δημοσίου.

H ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο "της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του χρέους της χώρας", όπως σημειώνουν.

Τα ποσά θα καταβληθούν σε ειδικό λογαριασμό με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο.


το Έθνος