3 Μαΐ 2011

Ποιος συνετέλεσε στο Βατερλώ; Με ανυπόγραφη εισηγητική έκθεση περιμέναμε την έγκριση του προυπολογισμού της Περιφέρειας;


Επανέρχομαι στο θέμα του προυπολογισμού της Περιφέρειας,προσπαθώντας να ψάξω τους λόγους που εκείνος επιστράφηκε πίσω (να το πούμε λίγο πιο κομψά)!
Εκείνο ωστόσο που έχει ιδιαίτερη σημασία και θα πρέπει να μας απαντήσει ο Περιφερειάρχης  στην συνέντευξη τύπου, είναι εαν πράγματι οι ισχυρισμοί της υπηρεσίας  δημοσιονομικού ελέγχου είναι αληθείς.
Διότι,σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν ελήφθησαν σοβαρά οι 12 παρατηρήσεις.... που είχε επισημάνει για την σύνταξη του προυπολογισμού.
 Κι εδώ,εαν συμβαίνει αυτό,πρόκειται για μέγα λάθος και εγκληματική αμέλεια. Και φυσικά  δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως ευθύνεται μόνο ο Τατούλης..Τον προυπολογισμό και αυτές τις παρατηρήσεις τις έλαβαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι..Αλλά φαντάζομαι και υπηρεσιακοί παράγοντες!
Το εξαιρετικά εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι άλλο,το οποίο θα πρέπει να έπαιξε και καταλυτικό ρόλο στην απόρριψη του προυπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Αληθεύει πως η εισηγητική έκθεση που συνοδευει τον προυπολογισμό ήταν ανυπόγραφη;;;;;
Εαν αυτό συνέβη κύριε Περιφερειάρχα,σπεύσε να βρεις εκείνον που συνετέλεσε ενεργά σ' αυτό το Βατερλώ!!!