18 Φεβ 2011

Αντέδρασε η "Παρέμβαση " ..αλλά άργησε πολύ!



Στο  θέμα επιλογής της  πρόσληψης ειδικού συνεργάτη επί νομικών θεμάτων στο δήμο Λουτρακίου Aγίων Θεοδώρων  που έφερε και τις αντιδράσεις των Κορίνθιων δικηγόρων, αναφέρεται με ανακοίνωση της "Παρέμβαση",η οποία καταδικάζει τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής και την καταγγέλει για..
σκοπιμότητες και προχειρότητες στους χειρισμούς..
Εμείς πάντως θα επισημάνουμε πως άργησαν να λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά της αντιπολίτευσης ,αν και πεπειραμένη στα αυτοδιοικητικά ..


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Ως μάρτυρες πρωτόγνωρων διαδικασιών εκ μέρους της Δημοτικής αρχής του Δήμου Λουτρακίου - Αγ Θεοδώρων διαμαρτυρόμαστε για την προχειρολογία , επικυνδυνολογία και ανευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την μία μετά την άλλη προκήρυξη της Δημ. Αρχής για τον ειδικό συνεργάτη επί θεμάτων νομικών. . . .
Ακόμα και αν αναγκάστηκε η σημερινή Δημ. Αρχή μετά από παρεμβάσεις τρίτων να την αλλάξει και με την παρέλευση κάποιων ημερών επί της ουσίας όμως η μεν πρώτη προκήρυξη ρατσιστικά αποκλείει τους Δικηγόρους του Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίων και κατά συνέπεια τους συνδημότες μας Δικηγόρους , η δε δεύτερη προσπαθεί να θολώσει τα νερά  και στις δύο προκηρύξεις επικρατεί η ιδία βούληση της Δημ. Αρχής.
Καταγγέλλουμε δε τις μεθοδεύσεις που επιδιώκονται από την πλευρά της Δημ. Αρχής για φωτογραφικές προκηρύξεις γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη των δημοτών μας , καταργούν την διαφάνεια , προσβάλλουν το Δικηγορικό Σώμα των Κορινθίων και τον συνεχή αγώνα τους και οδηγούν σε κρίση αξιών τον Δήμο μας.
Ως παρέμβαση έχουμε αποδείξει στη πράξη , ότι είμαστε πάντα υπέρ της αξιοποίησης των Ντόπιων Κεφαλαίων από τον χώρο της επιστήμης όπως και από κάθε άλλο χώρο συντεχνιακό.
Σε περίοδο κρίσης που ο Δήμος μας με συνέπεια και ευθύνη ενωμένος και δυνατός πρέπει να οδεύει μπροστά και να στηρίζει τους δημότες του , δίδεται ένα ακόμη ράπισμα από την Δημοτική Αρχή με απίθανες προκηρύξεις γκάφας. . . .
Συνέλθετε κύριοι . . .
Από το γραφείο τύπου της Παρέμβασης