25 Ιαν 2011

Θρίλλερ στις Κρήνες με την απαγωγή ανήλικου παιδιού


Ένα απίστευτο θρίλλερ εξελίχθηκε σήμερα το πρωί ,όταν λίγο  μετά τις 11 μητέρα ανήλικου παιδιού κατήγγειλε  στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου ότι ο σύζυγός της και πατέρας του ανήλικου παιδιού της το απήγαγε απο το νηπιαγωγείο.
Ο άνδρας της ηλικίας 63 ετών  μετέβηκε στο νηπιαγωγείο... Κρηνών και με τη βία πήρε το παιδί και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κινητοποιήθηκαν περιπολικά του Αστυνομικού Βραχατίου που βρήκαν και παρακολούθησαν το αυτοκίνητο του άρπαγα πατέρα μέχρι το Κιάτο..!


Σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του παιδιού  είχε προηγηθεί έντονη  λογομαχία   με τον σύζυγό της, ο οποίος την εξανάγκασε σε συνουσία με τη βία και στη συνέχεια απείλησε ότι θα σκοτώσει το παιδί και θα δώσει τέλος στη ζωή του.
Στη συνέχεια παρέδωσε στο Α.Τ. Βραχατίου τρία κυνηγητικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο καθώς και ένα περίστροφο με έξι σφαίρες.
Για το ένα από τα κυνηγετικά όπλα και το περίστροφο ο δράστης στερείται σχετικής άδειας.

Ύστερα από διαπραγματεύσεις Αξιωματικού του Α.Τ. Βραχατίου με το δράστη, παραδόθηκε το παιδί σε συγγενικό του πρόσωπο και την 12:10΄ώρα το ανήλικο παρελήφθη από τη μητέρα του.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη ανευρέθηκαν επιπλέον:
δύο καραμπίνες με σχετική άδεια, ένα περίστροφο μάρκας REMIGTON, ένα αεροβόλο όπλο, -500- φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, -115- φυσίγγια περιστρόφου και δύο μαχαίρια με λάμα μήκους -20- και -12- εκατοστών αντίστοιχα.