17 Μαρ 2021

Πληρώνουν την περιφρόνηση προς την κοινωνία...


Ας προσέχουν λίγο στην κυβέρνηση. Γιατί το κύμα θυμού, που εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες εναντίον της, δεν είναι τίποτα περισσότερο από αντίδραση, στη βαθιά περιφρόνηση που επιδεικνύουν ο...

Κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του απέναντι στην κοινωνία. Περιφρόνηση που εκδηλώνεται με γεύματα στην Ικαρία, με βαπτίσεις ειδικού σκοπού και γλέντια στον ΕΟΔΥ.

Και όχι μόνο.

Είναι βαθιά περιφρόνηση προς την κοινωνία, να διατείνεται ο πρωθυπουργός στη Βουλή, ότι υπάρχουν 1.400 ΜΕΘ, την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει μπλοκάρει και ο αριθμός διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ, όπως προκύπτει από τις λίστες του ΕΚΑΒ, είναι τουλάχιστον εφιαλτικός.

Είναι περιφρόνηση προς την κοινωνία, να φορτώνει την εξάντληση των αντοχών του ΕΣΥ στις μεταλλάξεις, όταν εδώ και έναν χρόνο προσλαμβάνει ειδικούς φρουρούς, αλλά ούτε έναν υγειονομικό.

Είναι περιφρόνηση προς την κοινωνία, να λέει, ότι ο διπλασιασμός των κρουσμάτων, των ημερήσιων θανάτων και των διασωληνωμένων, μέσα σε έναν μήνα, οφείλεται σε κάποιο κοινωνικό και υγειονομικό σαμποτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, όταν το τετράμηνο lockdown, στο οποίο βρίσκεται η χώρα και το οποίο καταστρέφει ολόκληρους κλάδους της οικονομίας, έχει αποδειχτεί πλήρως αναποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Είναι περιφρόνηση προς την κοινωνία, να διατείνεται ο πρωθυπουργός, ότι η οικονομία αντέχει και οι επιχειρήσεις έχουν τη στήριξη που χρειάζονται, την ώρα που οι επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς μιλούν για καταστροφή.

Και όχι μόνο αυτά. Περιφρόνηση προς την κοινωνία ήταν και ο τρόπος που χειρίστηκαν το επεισόδιο της Νέας Σμύρνης, καταφέρνοντας να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους.

Περιφρόνηση προς την κοινωνία ήταν και το γεγονός, ότι απέκρυπταν επί τρεις ημέρες ένα τροχαίο έξω από τη Βουλή, επειδή προκλήθηκε από υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αυτή την περιφρόνηση πληρώνουν τώρα. Ας μην εκπλήσσονται...


ΠΗΓΗ: avgi.gr