9 Απρ 2013

Σε λίγο δεν θα μας χωράνε οι φυλακές! Γι αυτό .. ανοίγουν στρατόπεδα συγκέντρωσης κρατουμένων για οικονομικά εγκλήματα.


Αυτό κι αν είναι είδηση!
Μετά τα Κέντρα Φύλαξης Αλλοδαπών, μετά ανέγερση νέων φυλακών, μετά τις συγχωνεύσεις των σχολείων και κλείσιμο Πανεπιστημίων τώρα ετοιμάζουν χώρους υποδοχής κρατουμένων για οικονομικά εγκλήματα! Μέσα εκεί και οι μικροοφειλέτες..Εκείνοι δηλαδή που τα μνημόνια τους έκαναν να χρωστούν και να αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους.....

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι :
Ένα χώρο και συγκεκριμένα ένα στρατόπεδο εντός του Νομού Αττικής, που θα μετατραπεί σε χώρο κράτησης κατηγορουμένων για οικονομικά αδικήματα αναζητά η κυβέρνηση, σύμφωνα με...ΤΑ ΝΕΑ.
 Όπως δήλωσε ο Αντώνης Ρουπακιώτης «αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε».Aυτό κι αν είναι υπόσχεση!

 Ο κ. Ρουπακιώτης σημείωσε, δε, πως στον ίδιο χώρο θα φιλοξενούνται και κρατούμενοι για ήσσονος σημασίας και ποινικής απαξίας αδικήματα, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε μικρές ποινές φυλάκισης που δεν ξεπερνούν τα 2 χρόνια. Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι οι οικονομικοί εγκληματίες να μεταφερθούν σε διαφορετικό χώρο από αυτόν όπου κρατούνται δράστες άλλων βαρύτερων αξιόποινων πράξεων (όπως είναι τα εγκλήματα κατά της ζωής) και να επιτευχθεί ο διαχωρισμός των κρατουμένων.

Καλά λένε πως σε λίγο καιρό δεν θα μας χωράνε οι φυλακές πατριώτη!