29 Οκτ 2012

Πλημμύρες στην Τρίπολη - Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές


Το σκηνικό με τις μεγάλες πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου ζει ξανά η Τρίπολη, αφού οι καταρρακτώδεις βροχές, είχαν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να έχουν προκύψει προβλήματα με πλημμύρες στην περιοχή του στρατοπέδου και στους γύρω δρόμους....

Στην οδό «Μαινάλου» το νερό έχει ξεπεράσει σε ύψος τα πεζοδρόμια και έχει μπει σε καταστήματα και υπόγεια σπιτιών.
Πλημμύρες υπάρχουν και στον πεζόδρομο Δεληγιάννη, στην περιοχή του τρένου και σε πολλά ακόμα σημεία της πόλης.
Συνεργεία της ΔΕΥΑΤ, του Δήμου και της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει για να συνδράμουν στην άντληση υδάτων.
Πάρα πολλές κλήσεις έχουν λάβει τόσο η Πυροσβεστική, όσο και η ΔΕΥΑΤ.
Επίσης, πολλές περιοχές της Τρίπολης (Νοσοκομείο, στρατόπεδο, Σέχι και τμήμα του κέντρου της πόλης) δεν έχουν ρεύμα. Αυτή την ώρα, γίνεται επιθεώρηση από συνεργεία τη ΔΕΗ ώστε να δοθεί το συντομότερο δυνατό ξανά σε λειτουργία η γραμμή ηλεκτροδότησης. 
O Ηλίας Κούρος, από την πλευρά της ΔΕΗ, δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ότι σε περίπου 15 λεπτά, θα επανέλθει το ρεύμα, στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης.
Επίσης, μετά από αυτό το κύμα κακοκαιρίας, τα φανάρια δεν λειτουργούν στην πόλη, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.
Από το Δήμο Τρίπολης, ισχυρίζονται ότι πρόβλημα με τα φρεάτια δεν υπάρχουν ,αφού πρόσφατα έγινε καθαρισμός τους. Για το θέμα αυτό θα κάνει δηλώσεις, ο Δήμαρχος Τρίπολης, στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι. 
Μεγάλες ζημιές έχουν γίνει και σε αγροτικές καλλιέργειες στον κάμπο της Μαντινείας

KALIMERA ARKDIA.GR