29 Οκτ 2012

Αυτά τα έργα ποιον έχουν πατέρα;


Eίχε κι άλλα νέα η επίσκεψη Τατούλη στην Κόρινθο εκτός απο το θέμα του δημοτικού σχολείου της Αρχαίας Κορινθου. 
Σύμφωνα με δελτίου τύπου απο το γραφείο του δημάρχου, ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και για την κατασκευή της πτέρυγας...

του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Κορίνθου. Επίσης ξεκινά ο εργολάβος για το νέο δημοτικό σχολείο του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου.
Και καταλήγει το δελτίο τύπου:
 

"Η προώθηση επίλυσης της στέγασης βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων για τον Δήμο και την Περιφέρεια, έχουν κυρίως μια διάσταση κοινωνική γιατί με την ολοκλήρωσή τους αποτελούν μια μεγάλη βοήθεια για τους  συμπολίτες μας εκείνους, που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στο κόστος εκπαίδευσης των παιδιών τους.
Ο Δήμος Κορινθίων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν κατανοήσει ότι  τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας όσο και ο Δήμος, αποτελούν ένα πρότυπο λειτουργίας, όπου οι πολίτες προσβλέπουν με σιγουριά στους δύο αυτούς πόλους. 

Η Κορινθία ως «Η Πύλη εισόδου» της Πελοποννήσου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της, όπου η επιπλέον αξιοποίηση της, λόγων των δυνατοτήτων και της θέσης της, αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα  για την ευρύτερη περιοχή,  που μπορεί  να το οδηγήσει στην ανάπτυξη και την ευημερία."

Y.Γ1
Τι σχέση η "Πύλη εισόδου" με το θέμα, αγαπητέ συντάκτα του δελτίου; 
Να πω πως εξαγγείλατε κάτι για την Διώρυγα, να το δεχόμουν! Εδώ μιλάμε για σχολειά, τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν μείνει στα συρτάρια για χρόνια. 


Υ.Γ.2 τελευταίο και φαρμακερό!

Αγαπητοί ταγοί ,της Περιφέρειας και του Δήμου Κορινθίων! 
Αναρωτιέμαι : Αυτά τα έργα ΟΤΑΝ ολοκληρωθούν σε ποιανού το προεκλογικό πρόγραμμα θα ενταχθούν;
 Είναι έργα της δημοτικής αρχής; 
Της περιφέρειας; 
Της αντιπεριφέρειας; 
Του θεματικού Κορίνθιου;
Διότι αυτή η ιστορία των νέων σχολείων, μου θυμίζει την περίπτωση του τότε Νομάρχη Άγγελου Μανωλάκη που διαφήμιζε τα σχολειά και μάλωνε με τους αυτοδιοικητικούς της εποχής για την πατρότητα των έργων!!!!