22 Αυγ 2011

Γιατί όχι κ. Περιφερειάρχα το πρώτο δημοπρατήριο της Περιφέρειας να μην είναι η Περιφερειακή Αγορά Λεχαίου;


Επικίνδυνη και λαϊκιστική χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την πρόταση για 3 έως 5 δημοπρατήρια στην Πελοπόννησο που τέθηκε σε επερώτηση Περιφερειακού Συμβούλου.  "Θέλουμε την ίδρυση ενός κεντρικού περιφερειακού δημοπρατηρίου κοντά στη κεντρική λαχαναγορά..
 
ώστε να γίνει ένα δυνατό όπλο για τη προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας" σημείωσε στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης ξεκαθαρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα μπορέσει να μπει ανταγωνιστικά στην αγροτική ανάπτυξη."  
Αυτά είπε ο Περιφερειάρχης χωρίς βεβαίως να ξεκαθαρίσει πού θα γίνει αυτό το δημοπρατήριο..

Πληροφορίες θέλουν η θέση του να "παίζεται "ανάμεσα στην Μεσσηνία και την Κορινθία..Το πλεονέκτημα της Κορινθίας είναι πως βρίσκεται κοντά στην Αθήνα ,αλλά και πως έχει και τις εγκαταστάσεις!!

Τις εγκαταστάσεις της Πειφερειακής Αγοράς Λεχαίου ,ιδανικός χώρος να φιλοξενήσει το πρώτο δημοπρατήριο της Πελοποννήσου .

Δεν γνωρίζω τι σκέπτεται ο Περιφερειάρχης ,τι συμφωνίες έχουν γίνει ενδεχομένως ,αλλά καλό είναι να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς για να μπορέσει να αποκτήσει η Περιφερειά του ένα σύγχρονο μεγάλο Δημοπρατήριο..