15 Μαρ 2011

Συνάντηση Δέδε- Μανωλάκη


Την Τρίτη 15/3/2011 ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Άγγελος Μανωλάκης με πρωτοβουλία του επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε και εξέτασαν μία σειρά θεμάτων  που αφορούν το νομοθετικό πλαίσιο του Καλλικράτη, καθώς και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νομό Κορινθίας.
Ο κ. Δέδες ενημέρωσε... τον κ. Βουλευτή για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σημαντική αυτή μεταρρύθμιση στην πράξη στο πρώτο κρίσιμο μεταβατικό του στάδιο, σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Υπάρχει ανάγκη, τόνισε ο κ. Δέδες, να ξεπεραστούν άμεσα οι όποιες δυσχέρειες, ώστε η Καλλικρατική διοίκηση να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι πιο παραγωγική και αποτελεσματική προς όφελος των πολιτών, αλλά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας. Επίσης, στα πλαίσια των γενικών κατευθύνσεων και δράσεων της Περιφέρειας για το επόμενο διάστημα, όπως αποτυπώθηκε στη συνέντευξη τύπου του κ. Τατούλη ενημέρωσε τον κ. Μανωλάκη για την ωρίμανση μιας σειράς σημαντικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κορινθία.
 Ο κ. Μανωλάκης ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε να προωθήσει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ζητήματα που θα βοηθούσαν στην καλύτερη λειτουργία του Καλλικράτη, αλλά και την χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων στην Κορινθία.