25 Οκτ 2010

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στο Ζευγολατιό ο Αννίβας Παπακυριάκος


Ο Αννίβας Παπακυριάκος  υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας εγκαινίασε, στο Ζευγολατιό, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το εκλογικό κέντρο του ανεξάρτητου συνδυασμού Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας του οποίου ηγείται.
Φίλοι, υποστηριχτές, αλλά και πολίτες του Νέου Δήμου που στηρίζουν τον Αννίβα Παπακυριάκο έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση, τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Ο Αννίβας Παπακυριάκος, ικανοποιημένος από την συμπαράσταση και την προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ευχαρίστησε τους παρισταμένους λέγοντας ότι «όραμα μας είναι να πάψουμε να σκεφτόμαστε πια σαν μονάδες, αλλά συλλογικά σαν υπεύθυνοι πολίτες μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας. Είμαστε συνοδοιπόροι σε κοινό αγώνα, στοχεύοντας στη πρόοδο και στην ευημερία του Νέου μας Δήμου».
Στο Ζευγολατιό παρέστησαν ο νυν Δήμαρχος κ. Γεώργιος Λιούντρης, ο αντιδήμαρχος κ. Τανισχίδης και ο κ. Αναστάσιος Μαζιώτης οι οποίοι τον συνεχάρησαν και εξέφρασαν τις ευχές τους για νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η παρουσία του κόσμου ήταν ζεστή και θερμή αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Αννίβα Παπακυριάκου τον άνθρωπο που έχει όραμά του ένα ανθρώπινο, αξιοπρεπές, έντιμο, με πλήρη διαφάνεια και αρχές μέλλον για τον Νέο Δήμο
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας  καλεί όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης στα εκλογικά κέντρα σε ανοιχτή επικοινωνία έτσι ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου.