21 Νοε 2010

Μια Μπαρτσελόνα από άλλον πλανήτη!Το τρένο των… 8


Σε δαιμονισμένη κατάσταση έδειξε η Μπαρτσελόνα, μόλις λίγες μέρες πριν παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι Καταλανοί φόρεσαν την πράσινη εμφάνισή τους και αποφάσισαν να διασύρουν την Αλμερία στο «Μεντιτερανέο». Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα πέταγε....

φωτιές στο πρώτο μέρος και κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση της Primera Division με αγώνα περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού είχε καταφέρει να προηγηθεί με 0-5 μέχρι το 37’. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 17’ και δύο λεπτά αργότερα ο Ινιέστα έσβησε την όποια υπεραισιοδοξία των Ανδαλουσιάνων (0-2). Στο 27’ ο Ακασιέτε έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 55’ ο Πέδρο Ροδρίγεθ έκανε το 0-4. Ο Μέσι σκόραρε και πάλι φέρνοντας τον εαυτό του στο επίκεντρο του πάρτι στο 37’ για το 0-5, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Γκουαρδιόλα πέρασε στον αγώνα τον Μπόγιαν Κρκιτς στη θέση του Πέδρο και ο νεαρός επιθετικός σκόραρε και αυτός δύο φορές (62’, 73’), ενώ ενδιάμεσα ο Μέσι σκόραρε και αυτός ακόμα μία στο 67’ φτάνοντας στο χατ τρικ. Το 0-8 ήταν το τελικό σκορ με την Μπαρτσελόνα να δείχνει το... κτηνώδες πρόσωπό της στην άτυχη Αλμερία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Αλβες, Μάξουελ, Φοντάς, Πουγιόλ, Τσάβι (46’ Κεϊτά), Μασεράνο, Ινιέστα (46’ Τιάγκο), Πέδρο (55’ Μπόγιαν), Μέσι, Βίγια.

ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr