29 Οκτ 2010

Πέτρος Τατούλης :Ο συνδυασμός μας δεν είναι υποθηκευμένος σε κανένα κόμμα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, μιλώντας ΣΤΟ καναλι 1 του Πειραια μεταξύ άλλων δήλωσε:
"Η ηγετική ομάδα της ΝΔ αγωνιά. Είναι πρωτοφανές σε περίοδο κρίσης η ηγεσία του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης να βρίσκεται συνεχώς στην περιφέρεια για να διαχειριστεί την ήττα της.
 Ο συνδυασμός που έχει το χρίσμα της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ ζητάει την ψήφο των πολιτών με στόχο να υπηρετήσει έναν θεσμό στον οποίο δεν πιστεύει.
Ότι προέκυψε με τον Μπαρούτσα δεν είναι ούτε πολιτικό πρόβλημα, ούτε πολιτικό ζήτημα. Ο καθένας με την παρουσία του διατυπώνει τη δική του φερεγγυότητα απέναντι στα γεγονότα.
  Η απόφαση για τον ορισμό του αντιπεριφερειάρχη ήταν δική μου. Ήταν μια κίνηση πολύ μελετημένη με καθαρά πολιτικά κριτήρια. Ο συνδυασμός μας δεν είναι υποθηκευμένος σε κανένα κόμμα.
  Εργολάβους δημοσιογράφους, των οποίων η πένα είναι υπαγορευμένη από συμφέροντα, δεν έχει ανάγκη ο τόπος. Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι η διαφορά (από τον αντίπαλο συνδυασμό) διευρύνεται.
Δεν υπάρχει ζήτημα να χαθούν ψήφοι λόγω της στήριξής μου από το ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες στηρίζουν το πρόγραμμά μας και την πολιτική μας παρουσία ως στοιχείο φερεγγυότητας.
Το πρόγραμμά μας στηρίζεται σε μια ανατρεπτική προσέγγιση. Δεν μας ενδιαφέρει τι χρήματα θα δώσει η κυβέρνηση.