29 Οκτ 2010

Συγχαρητήρια Άγγελου Μανωλάκη στους διοργανωτές της παράστασης "το μυστικό της ζωής"



Αναφορικά με τη φιλανθρωπική εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα την 23.10.2010, στα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη στα Σπάτα και όπου παρουσιάστηκε από την Νέα Παιδική σκηνή Μουλκίου το έργο << Το μυστικό της ζωής>>  του Θωμά Χαλβατζή, ο βουλευτής Κορινθίας
του ΠΑΣΟΚ κ. Άγγελος Μανωλάκης επιθυμεί να συγχαρεί τους διοργανωτές της προσπάθειας αυτής, η οποία προβάλει το Νομό μας και τη χώρα μας διεθνώς.

:«Έχοντας παρακολουθήσει στενά από την πρώτη στιγμή, εδώ και χρόνια, την προσπάθεια της Πρέσβειρας Καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών κυρίας Κεσεσίογλου, του Προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και της Ελληνικής Δράσης Αφρικής, αλλά και τις παραστάσεις της Κορίνθιας συμπατριώτισσάς μας σκηνοθέτιδας και ηθοποιού, Κωνσταντίνας Γιαμπουράνη, μόνο αισιόδοξες σκέψεις και συναισθήματα έρχονται στο νου και στην καρδιά μου.

Χαίρομαι γιατί βλέπω ότι το ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε από το θέατρο «Τζένη Καρέζη» το 2004 έχει συνέχεια και προσεγγίζει τον προορισμό του, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση της παγκόσμιας μέρας σεβασμού στη ζωή και προσφοράς στον συνάνθρωπο, στις 23 Οκτωβρίου κάθε έτους. Μια μέρα πριν από την παγκόσμια ημέρα του ΟΗΕ.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι όλοι όσοι γευτήκαμε την χαρά του ξεκινήματος, αλλά και όσοι νέοι συμπαραστάτες προστίθενται στην πορεία. Με οδηγό πάντα τα παιδιά. Τα παιδιά του Μουλκίου. Με τα παιδιά μιας Ελλάδας που αντιστέκεται, μιας Ελλάδας που επιμένει.

Αυτά τα παιδιά μπορούν σαν άλλα μικρά καρβουνάκια να ξαναφέρουν την δημιουργική αισιοδοξία μιας φλόγας και ας νομίζουμε ότι όλα γύρω μας είναι στάχτες.  »