22 Μαρ 2021

Με Χειβιδόπουλο για να μην χαθεί η έδρα του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα!


Όπως φαίνεται η ήττα του Τάσσου Χειβιδόπουλου στις εκλογές του 2019 με ποσοστά διόλου ευκαταφρόνητα (28,48%), αν αναλογιστεί κανείς πως έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και μάλιστα απέναντι στον Δημήτρη Καμπόσο που θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους της χώρας, είναι..

αρκετά  υπολογίσιμη και αυτόν τον καιρό "μετριέται "! Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την Χαριλάου Τρικούπη η Φώφη Γεννηματά που ως γνωστόν διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τον Χειβιδόπουλο,  πιέζει τον  πρώην Αντιπεριφερειάρχη να θέσει υποψηφιότητα ως  βουλευτής Αργολίδας καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χαθεί η έδρα του κόμματος στο νομό. (Να θυμίσουμε  εδώ πως το  2019 το ΚΙΝΑΛ στην  Αργολίδα  είχε πάρει 14,84%).

Κάποιοι λένε πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να το καταφέρει καθώς η 8ετής εμπειρία του στην θέση του αντιπεριφερειάρχη και η πολυετής ενασχόλησή του με την πολιτική ( δίπλα στον Ευαγγέλο Βενιζέλο επί σειρά ετών) τον καθιστά έναν ισχυρό υποψήφιο. 

Η χθεσινή  εκλογή Χειβιδόπουλου στο Δ.Σ της ΟΧΕ ήταν μια ακόμα αφορμή  να σηκώσουν τα τηλέφωνα από την Χαριλάου Τρικούπη για να τον συγχαρούν. Ανάμεσα στα συχαρίκια έγιναν και πιο ουσιαστικές συζητήσεις, όμως δεν καταφέραμε να μάθουμε τίποτα από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη που τηρεί «σιγήν ιχθύος»