22 Μαρ 2021

'Άστραπόβροντα" Καμπόσου προς τους αρμοδίους γιατί δεν εισπράττουν το 1 εκατ. από το Ναύπλιο


Σύμφωνα με δημοσίευμα του  site paratiritis -news, κακός χαμός έγινε  το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημαρχείο του Άργους  σε σύσκεψη  του δημάρχου Δ.  Καμπόσου με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ Πέτρο Διολίτση,  μέλη της δημοτικής αρχής και υπεύθυνους της επιχείρησης ύδρευσης.

Το θέμα του χρέους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου που όλο και μεγαλώνει και σε λίγο δεν θα μπορεί να αποπληρωθεί απο τον Δήμο Ναυπλίου έχει εξοργίσει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα,  κατσάδιασε τον Πρόεδρο Διολίτση γιατί δεν έχει εισπραχθεί ακόμα κανένα σημαντικό ποσό απο το Ναύπλιο.

"Δεν θα πληρώνουν οι Αργείτες τον βιολογικό του Ναυπλίου!Εισπράτουν λεφτα απο τους δημότες τους και δεν πληρώνουν τα χρέη τους.Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτο!!Βρες τρόπο να σταματήσει ο βιολογικός να δέχεται τα λύματα του Ναυπλίου μέχρι να ξεκινήσουν οι πληρωμές!!" Είναι κάποια απο τα πολλά που είπε ο Δήμαρχος όπως μας είπαν  περίοικοι.

Το Ναύπλιο όπως μαθαίνουμε κρύβεται πίσω απο την υπάρχουσα κατάσταση του Κορωνοϊού και αρνείται να πληρώσει.

Τί θα γίνει όταν αρθούν τα μέτρα; Όπως γράφεται στο δημοσίευμα,  κατάσχεση στο Ναύπλιο!

Μάλιστα φαίνεται πως η κατάσχεση βρίσκει σύμφωνους και τους πολίτες του Άργους που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάριν αστεϊσμού μιλούν για μεταφορά του Φρούριου Μπούρτζι στο Άργος!

Πάντως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ Πέτρος Διολίτσης  σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα δήλωσε πως : Επιθυμία του Δημάρχου Καμπόσου είναι να μην επιβαρύνεται ο λαός του Δήμου Άργους Μυκηνών την στιγμή που ο βιολογικός προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ναύπλιο και η ΔΕΥΑ Ναυπλίου δεν πληρώνει!!

Απομένει να δούμε τελικά αν η στρόφιγγα του βιολογικου θα κλείσει για το Ναύπλιο...Έρχεται και το άνοιγμα στον τουρισμο...