27 Φεβ 2021

Χρ. Δήμας: O Όμιλος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών θα καλύψει το κόστος 300 αντιδραστήρων τεστ αντισωμάτων για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου


Ο υφυπουργός Τεχνολογίας Και Έρευνας Χρίστος Δήμας ανακοίνωσε σήμερα την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του,  των κυρίων Γιώργου και Βασίλη Αποστολόπουλου του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών,για την κάλυψη του κόστους 300 αντιδραστήρων τεστ αντισωμάτων covid-19 για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου..

Κορίνθου μετά πό σχετικό αίτημα  το οποίο υποβλήθηκε από το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου και συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Παντελης Αρβανιτάκης και η Γενική Γραμματέας κα Αναστασία Αλωνιστιώτη. 

Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της χώρας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, καταβάλλουν υπερπροσπάθεια με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση που έχει προκύψει με τον #Covid_19. Η φροντίδα για την διασφάλιση και της δικής τους υγείας και η ηθική αλλά πρακτική στήριξη στο έργο τους ειναι υποχρέωση όλων μας, καταλήγει στο σημείωμά του ο κ. Δήμας.