8 Ιαν 2021

Survivor: Δημοφιλέστερος παίκτης με το σπαθί του ο δικός μας Νίκος Μπάρτζης!

 


Ο παίκτης από το Ζευγολατιό Κορινθίας αναδείχθηκε ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας του, επιβεβαιώνοντας πως αξίες όπως η ειλικρίνεια, η αμεσότητα, ο καθαρός λόγος και οι ξεκάθαρες θέσεις αναγνωρίζονται και εκτιμώνται ακόμα! Ο Νίκος Μπάρτζης, ο..

26χρονος αγρότης από το Ζευγολατιό παρά την ισχυρή πίεση που δέχθηκε από συγκεκριμένους συμπαίκτες του και το διαρκές σφυροκόπημα με ειρωνικά σχόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα, απέδειξε ότι ο καθαρός λόγος και η ειλικρίνεια μπορούν ακόμη να κερδίζουν!



Ο Νίκος που αναδείχθηκε ο δημοφιλέστερος παίκτης της ομάδας των «Μαχητών» φιλότιμος, εργατικός και πολύ δυνατός στο στίβο των αγωνισμάτων, φιλικός, ήπιος και συνεργατικός με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς στρατηγικές και διπροσωπίες, λέγοντας απερίφραστα τη γνώμη του κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφήνοντας πίσω instagramers και influencers με χιλιάδες followers!

Φαίνεται ότι το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει και μπορεί να ξεχωρίζει τον αυθεντικό, καθαρό χαρακτήρα ενός τίμιου παιδιού, σε σχέση με τους διπρόσωπους, είρωνες και «στρατηγούς» παίκτες που τον έχουν βάλει στο μάτι!

Γιατί μη γελιόμαστε. Η δημοφιλία του Νίκου δεν προέρχεται μόνο από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βόχα, ή την Κορινθία. Για να καταφέρει να περάσει μπροστά από άλλους πιο επώνυμους και πιο ενεργούς στα social media παίκτες, σημαίνει ότι ο Νίκος κέρδισε τη συμπάθεια και την εκτίμηση  του κοινού σε όλη την Ελλάδα!


Τα γεγονότα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Μια μέρα που έπεσαν οι μάσκες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή για το reality του ΣΚΑΙ. Οι παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα, αφού ο Κώστας με τη Σοφία και τον Ασημακόπουλο, έβαλαν φανερά απέναντί τους τον Νίκο, κυρίως, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Από την άλλη ο Κόρομι φαίνεται ότι έχει παρασυρθεί στη συμμαχία Κώστα-Σοφίας γιατί δεν μπορεί να κρύψει την αντιπαλότητά του με τον James.


Ο Κώστας σε ένα ρεσιτάλ αποκάλυψης του χαρακτήρα του, ήταν ο μοναδικός παίκτης που μίλησε για συμμαχίες, για στρατηγικές και εκφράζοντας τις σκέψεις του, μάλλον με αλαζονεία, «ζήτησε» να είναι αυτός ο δημοφιλέστερος παίκτης για να βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του!

Προφανώς τα πυρά του στρέφονταν κατά του Νίκου, γιατί φαίνεται ότι ο αγρότης – ο βοσκός και βλάχος, όπως τον αποκάλεσε υποτιμητικά – του χαλάει τα σχέδια του, αφού με την ειλικρίνεια, τη δύναμη και την αυθεντικότητά του κερδίζει ξεκάθαρα τη συμπάθεια του κόσμου και των συμπαικτών του.


Από την άλλη η Σοφία ακολουθώντας κοινή στρατηγική με τον Κώστα, επιτίθεται σε κάθε ευκαιρία στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος όμως όπως έδειξε, ήρεμα και με επιχειρήματα  της απάντησε στα ίσα, γεγονός που όπως φάνηκε εκτίμησαν όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες.


Δημοφιλέστερος παίκτης

Στον συμβούλιο του νησιού ο Κώστας δε δίστασε για ακόμα μια φορά να μιλήσει υποτιμητικά και απαξιωτικά για το Νίκο και τους συμπαίκτες του χαράζοντας μόνος του διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σ’ αυτόν τους «συμμάχους» και υπόλοιπα παιδιά που ποτέ δεν έχουν υπονοήσει διαχωρισμό θέσεων.

Μάλιστα, προέβαλε ως επιχείρημα τη συμπάθεια που του απεύθυνε ο Περικλής, της αντίπαλης ομάδας των «Διασήμων».  Εδώ, πρέπει όλοι να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε πότε ένας αντίπαλος θέλει κάποιον μέσα στο παιχνίδι. Προφανώς, όταν θεωρεί ότι είναι πιο διαχειρίσιμος και πιο αδύναμος!

Εν πάση περιπτώσει, η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της δημοφιλίας, σε κάποιους έπεσαν τα σαγόνια και σε κάποιους το χαμόγελο άνθισε στα χείλη τους, ακούγοντας το όνομα του Νίκου Μπάρτζη!

Ο Νίκος δέχτηκε σεμνά την αδιαμφισβήτητη νίκη του απέναντι στις «συμμαχίες», τις «στρατηγικές», τις ειρωνείες και τις υστεροβουλίες και παραμένοντας πιστός σε ό,τι είχε πει πρότεινε τη Σοφία για αποχώρηση, αφού είναι πλέον ολοφάνερο ότι η παίκτρια δημιουργεί συνέχεια γκρίνιες και φασαρίες στην ομάδα.

Ωστόσο, χθες βράδυ αποχώρησε η Αγγελική Λάμπρη της ομάδας των «Διασήμων» ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις στο επεισόδιο της Κυριακής, τώρα που οι «στρατηγοί» των «Μαχητών» κατάλαβαν ότι οι συμπεριφορές τους έχουν αναγνωριστεί από το τηλεοπτικό κοινό και δεν περνάνε!



gnomipoliton.com