21 Σεπ 2020

Αρναούτογλου: Είχα προειδοποιήσει από την Πέμπτη, μη λέτε ψέματα


Ένα απόσπασμα της μετεωρολογικής πρόβλεψής του για την κακοκαιρία Ιανός, την περασμένη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ανάρτησε στο...

facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Στην πρόβλεψή του επισημαίνει τον σοβαρό κίνδυνο που υπάρχει για την Θεσσαλία και τη βορειοανατολική Στερεά Ελλάδα, σημειώνοντας ότι την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, οι περιοχές αυτές θα πληγούν από την κακοκαιρία.

Ο κ. Αρναούτογλου σημειώνει στην ανάρτησή του: "Κοινοποιήστε το στους φίλους σας γιατί συνεχίζουν ακόμα και αυτή την ώρα να διαδίδονται πολλά ψέματα στο διαδίκτυο!", αναφερόμενος στις επικρίσεις ότι οι μετεωρολόγοι δεν προέβλεψαν ότι η κακοκαιρία Ιανός θα "χτυπήσει" και αυτές τις περιοχές πέρα από τα νησιά του Ιονίου και τη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρει:


Ποσο ποιο καθαρά και με πόση ακόμα λεπτομέρεια θα μπορούσε να ειπωθεί το πότε και το γιατί προκάλεσε τις καταστροφές στη Θεσσαλία και τη βορειοανατολική Στερεά???

Δείτε το απόσπασμα από το απογευματινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 της Πέμπτης οπου μιλάω ξεκάθαρα για το τι θα επακολουθήσει 24 ωρες μετά δηλαδή για την Παρασκευή, ποιές περιοχές θα πληγούν και κυρίως ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας γιατί συνεχίζουν ακόμα και αυτή την ώρα να διαδιδονται πολλά ΨΕΜΑΤΑ στο διαδίκτυο!'

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου