3 Αυγ 2020

Ο Π. Πιτσάκης στην ΕΡΤ: Γιατί φέτος η Κορινθία μπορεί να γίνει αγαπημένος προορισμός (βιντεο)


Κάλεσμα σε όλους, αυτό το καλοκαίρι, να επισκεφθούν τον πλέον ασφαλή και κοντινό προορισμό την Κορινθία, έκανε μέσω του κρατικού καναλιού ο προεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης..
Ο πρόεδρος με αφορμή ένα...


εξαιρετικό βίντεο που επεξεργάστηκε και δημιούργησε η ομάδα του Επιμελητηρίου, αναφέρθηκε στα μεγάλα πλεονεκτήματα του νομού, με την τεράστια ακτογραμμή από τον Κορινθιακό αλλά και τον Σαρωνικό. 
Τους θαυμάσιους ορεινούς προορισμούς της, και το εξαιρετικό επίπεδο της γαστρονομίας ,με πρώτες ύλες από τα έδάφη της συνοδευόμενα από το φημισμένο παγκοσμίως αγιωργήτικο κρασί της Νεμέας. 
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έδωσε μια άλλη διάσταση στην προβολή και την διαφορετικότητα της Κορινθίας αλλά στην στρατηγική της θέση έναντι των άλλων μεγάλων σταθμών της Πελοποννήσου.Ο κ. Πιτσάκης επίσης έκανε λόγο για την ουσιαστική στήριξη του Επιμελητηρίου στις τουριστικές επιχειρήσεις του νομού μας, για την διοργάνωση των δωρεάν σεμιναρίων σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και για την κατάσταση της αγοράς την περίοδο αυτή. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας έκλεισε προσκαλώντας όλους όσους παρακολουθούσαν να επισκεφθούν την Κορινθία και να απολαύσουν τα μέρη της.