11 Φεβ 2013

Γ. Λαουδιάς : "Άμεσα αναβαθμίζεται το γραφείο υποστήριξης του πολίτη στο Νοσοκομείο Κορίνθου"



Mε αφορμή ένα καθ' όλα δυσάρεστο και περίεργο γεγονός, που αφορούσε "ξυλοδαρμό" εργαζομένου στο Νοσοκομείο Κορινθου ο διοικητής Γιάννη Λαουδιάς προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
"Με την ανάληψη των καθηκόντων μου υποσχέθηκα συνεργασία με όλους για να δώσουμε στον πολίτη...
 

 της Κορινθίας την υγεία που του αξίζει.Η προσπάθεια που ξεκίνησε από τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση , είναι πολύ μεγάλη και θα πάει σε βάθος.
Η επιτυχία και αυτή τη φορά απαιτεί τη συνεργασία και των πολιτών.
Σήμερα και μετά από ένα θλιβερό γεγονός (ξυλοδαρμός εργαζομένου –δεν είναι η πρώτη φορά).Θέλω να απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν με την καθημερινή πρακτική τους το Νοσοκομείου «όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Υγείας του Νομού σας να συνεργάζεστε με τους εργαζόμενους , να ακολουθείτε τις οδηγίες τους , γιατί ο εργαζόμενος αποσκοπεί στην καλύτερη  αντιμετώπιση-εξυπηρέτηση των προσερχομένων και των νοσηλευομένων».
Άμεσα αναβαθμίζεται και το γραφείο υποστήριξης του πολίτη , που ήδη λειτουργεί ,για την άμεση και καλύτερη υποστήριξή σας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη δεδομένη συνεργασία και σας καλώ να μη διστάσετε να ενημερώσετε τους υπευθήνους για το προβλημά σας."