9 Μαρ 2012

Δεν θα κλείσει ο ΟΑΕΔ στο Κιάτο


Σε συνέχεια επιστολής που απέστειλε ο Βουλευτής Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης στον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Ηλία Κικίλια, σχετικά με πληροφορίες για την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΕΔ Κιάτου και τη συγχώνευσή του με το υποκατάστημα της Κορίνθου...
ο κ. Κικίλιας επικοινώνησε και διαβεβαίωσε τον Κορίνθιο Βουλευτή ότι το Υποκατάστημα ΟΑΕΔ στο Κιάτο Κορινθίας δεν θα κλείσει και θα παραμείνει λειτουργικό. Επιπλέον, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ επισήμανε στον κ. Μπεγλίτη ότι θα εξετάσει τη πρότασή του, σύμφωνα με την οποία, προτείνεται  η μετεγκατάσταση του ΟΑΕΔ Κιάτου στο ιδιόκτητο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Κιάτου, το οποίο διαθέτει την απαιτούμενη υποδομή.
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Μπεγλίτη με τον κ. Κικίλια ο Κορίνθιος Βουλευτής δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη του θέματος. Σημείωσε ότι αυτό αποτελεί  μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, εφόσον το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί χιλιάδες εργαζομένους και ανέργους της Κεντρικής και Δυτικής Κορινθίας οι οποίοι δεν θα είναι αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να εξυπηρετούνται.